Att vinterbada i juli, igen

Igår hade vi bestämt att vi skulle köra till Åhus för att bada och njuta av solen. Affe och jag hade också bestämt att vi skulle gå en långrunda med hundarna innan vi stack.

Affe studsade nästan upp ur sängen när jag väckte honom. Slängde i sig frukost och på med träningskläder. Vi skulle ju även passa på att gå till utegymmet. Affe älskar att träna på utegym. En himla mysig start på dagen.

Innan vi gick väckte jag Vicce och sa att när vi kommer hem igen vill jag se att han är uppstigen och äter frukost. Behöver jag ens skriva hur det var när vi kom hem igen? Nä just det ja han är tonåring fullt ut. Haha

Vi kom iaf iväg långt om länge. Och vilken dag det blev! Det var inga 30° i Åhus eller iaf inte nere på stranden det var så skönt där, varmt men det fläktade. Det var kanske 30° ändå. Haha

Affe och Loppan roade sig med att gräva ner varandra och sen fick de i och kastade varandra i havet. Precis så som det ska vara en dag på stranden.

Jag satt med Åsa på stranden och vi snackade så käkarna hotade att hoppa ur led. Eller nä våra käkar är mer vältränade än så. Haha Till slut bestämde vi oss iaf för att ta oss ett dopp. Det var inte lika kallt som senast men det var inte direkt behagligt. Eller som Åsa uttryckte det, musslan sköt sig. Hahahaha

Ett måste när man är i Åhus och det är galet varmt är Ottoglass! Det var ungefär sju mil lång kö vid Ottoglass vid stranden så vi valde (eller jag valde) att köra ner till hamnen istället. Där hade vi tre nummer framför oss. Perfekt! Under den korta tiden vi väntade hade Affe kul och jag var tvärsäker på att han skulle drutta i men som tur var så behövde han flytta sig för det kom en båt och la till.

Jag vill inte ha husvagn igen, jag vill inte ens ha husbil. Jag vill ha en båt som är stor nog för att övernatta i. Inte en segelbåt dock för jag vill vara ledig ombord på båten och inte hålla på med hissa och sänka segel och allt mög som ska göras. Jag ska bara bli miljonär först. Haha

Idag? Tja idag blir det till att bada i pool hemma hos min systerdotter. Ta det lugnt i värmen!

8 kommentarer

  1. En toppen dag på stranden 😃☀️💦. Kom in på din blogg via Amanda ”mandeme” gilla din kommentar hos henne 😀.

    Ha det så bra! 🦋

  2. Igår var det nog lite för varmt. Vågade mig knappt ut pga varmen men tog igen det på kvällen sen. Vi är ju inte vana vid värmen. Ja de som har en glasskiosk tjänade nog pengar igår kan jag tänka mig.

  3. Härligt med en dag på stranden! Den där glassen såg riktigt god ut. Skönt att ni Slapp köa så länge för den, de där glassköerna kan ju vars hur långa som helst ibland!

  4. Så mysigt ni hade det och roligt att sonen var så med på det och taggad. Det lät som om ni hade det jätteskönt också med lite fläktat med. Här stod luften heeeelt still igår vi hade väl 35gr här minst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.