Äntligen blev det sommar

Äntligen! Som jag längtat! Efter sommaren! Och idag var det sannerligen sommar! Kl 10 hoppade barnen ner i poolen. Vi har badat, grillat, fixat bil och bara njutit av dagen! Vi har ju äntligen möbler så vi kan äta ute tack vare älskade moster med familj!

Jag smet upp och hämtade en bok! En favorit i repris är ju aldrig fel! Att ligga i solen och läsa medan barnen badar är helt fantastiskt! Ja, det är ju skönare att ligga på en sandstrand än på plattorna. Men vi har jordgetingar i gräset så där ville jag inte ligga!

För er som inte vet, så har min älskade familj fått ännu en medlem. Eller ja, familj har han ju alltid varit. Min älskade kusin har tillfälligt flyttat in. Eller ja, jag börjar misstänka att för tillfälligt blir mer permanent då han och Kärleken letar efter ett stort hus till oss där vi alla kan vi tillsammans 🤣 Ohana!!

Men det är inte bara min älskade kusin som flyttat in, utan även världens goaste kusinbarn!

En liten mini kopia på sin pappa! Som charmat hela familjen och är älskad av både stora och små! Till och med Lias börjar bli mer bekväm med honom även om han är en bebis! Men det är ju inte konstigt, så gosig och lugn som han är 🥰

Mamma kom en runda igår med min gamla vagn jag hade till Lias! Inte anade jag att jag saknat Tetunian så mycket! Inte bara jag som älskar denna vagn! Mini är sannerligen nöjd med att kunna sitta ordentligt och få vara med! Buggaboo kan slänga sig i väggen!

Nu sitter vi här, jag, Kärleken och kusinen. Hugo sover gott i sin säng och Mini sover gott i vagnen! Kvällen är sval och kaffet är varmt! Nu tar vi en lugn kväll innan natten är här och sängen kallar! Ta det lugnt, var rädda om varandra! Drick mycket och använd solkräm på både små och stora! 😘

3 kommentarer

  1. Ohana!! Älskad prinsunge med sin miniprins hos älskad systerdotter värmer mamma-moster-farmorhjärtat ❤️

  2. Som det står på mitt ben 💕
    Underbart att ha dem hos oss! Jag kommer till Hörby en dag efter jobb och tar en kaffe med er. Kul att möblerna kommer till användning!
    Kan du locka tillbaka solen och sommaren?
    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.