Kan man, ska man!

Som ni alla redan vet så är jag rödhårig! Jag har varit det ex antal gånger förut men har alltid tröttnat på allt jobb med det. Föga varannan vecka för att verkligen ha det rött. Eller spendera massa pengar på att använda svin dyr colorbomb varje gång jag duschar. Tack men nä tack. Håret ska inte kräva massa pengar och enormt mycket tid! Men ibland måste man bara säga ”what the fudge!” Så det gjorde jag! Och blev återigen rödhårig. Och fan vad jag älskar det! Ursäkta min franska! Ja, jag använder colorbomb, men hittade en billigare! Och så klart så måste ju Kärleken prova det!

Älskar att min kärlek säger ”ja! Lätt!” När man föreslår något halvtokigt! Så han gick all in! Både i hår och skägg! Ja ni kan ju gissa resultatet! Hysteriskt kul! Men, det slutar inte här! Ni får se den 23/12 vad som kommer ske med Kärleken! Barnen ville också prova mammas färg. Bet dock inte så bra. På Lias syntes det knappt någonting alls. Hugos blev lite rosa men knappt märkbart. Men, dom fick prova och var väldigt nöjda!

Den där bjuder jag på! Colorbomb i håret och så klart helt utan smink! Det fanns en tid där jag inte gick utanför dörren utan att sminka mig! Nu gör jag det väldigt sällan! Men denna veckan har det hänt hela tre gånger! För att jag skulle iväg? Nä, för att det faktiskt var kul att sminka mig! Med lite nya grejer från GlossyBox så var det liksom lite kul igen!

Min egengjorda älskade goströja! 😍

Nu sitter jag i soffan, Hugo sover, Kärleken sover och min värk säger ”äh, du behöver inte sova! Jag kan stå emot medicinen! Sov om du kan!” Så f*ck it! Jag gick upp. Eller ja, gick upp är ju en fin omskrivning. Jag kravlade mig upp ur vår allt för låga säng. Tog ett bloss och nu sitter jag här. Ska jag göra färdigt en julklapp eller ska jag kroka några varv på Kärlekens tröja? Vi får väl se. Men boken ska lyssnas på. Finns det några fel i denna text så är det mest troligt för att Råttan (Jäger) lutade sig över hela telefonen. För att se vad jag skrev eller för att få uppmärksamhet kan man aldrig veta.

Var rädda om varandra och ta hand om varandra! Njut av familj, vänner och släkt! God mat, genomtänkta julklappar och många skratt! Kom ihåg att det är minnen ni skapar!

2 kommentarer

 1. Precis, det är minnen vi skapar och massa klappar som glöms bort.

  Vet allt för väl hur det är med värken och medicinen. Att somna halv tre när man ska upp och jobba dagen efter är inte kul men det, ett tag iaf.

  Jag färgade mitt hår igår. Tyvärr blev det inte alls bra utan håret ser bara tröttare ut. Gör om och gör rätt helt enkelt. Suck!

  Älskar att Mattias färgade skägget också!

  Puss & kram

 2. Brukar bli så ibland! Tur att man kan färga om det om man inte blir nöjd!
  Helt underbart! Även om han ser ganska tönn ut 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *