C-vitaminboost och nässpray

Idag kör jag med C-vitaminboost och nässpray, till det har jag lite näsdukar och halstabletter. Visst låter det fantastiskt! Jag säger inte att jag är en gnälleröv men åhhhh vad jag inte tycker om att vara förkyld! Igår fick jag avbryta ett besök för att gå ifrån och nysa – fem gånger! Alltså då har man inte att göra på ett serviceyrke! Så idag blir det soffhäng och Netflix blandat med C-vitaminboost och nässpray.C-vitaminboost och nässpray

Min C-vitaminboost idag är bara frukt, en enkel fruktsallad med kvarg-yoghurt som jag blandat med vanilj (inte socker utan sån där kvarn med vaniljstång i). När förkylningen är som den är så måste jag äta något som är lätt för halsen att svälja och något som det finns en chans att jag känner smaken av, då är apelsin bra och kakaonibs är suveränt för då känner man verkligen kakaon. Sen toppar jag dagen med massa te med den fantastiska honungen jag fann på Fogdaröds julmarknad, med smak av champagne. Har nog aldrig varit med om en honung som passar bättre i mitt favoritte dvs English breakfast. C-vitaminboost och nässpray

På TVn ljuder den härliga brittiska engelskan och jag njuter av att TV8 har så många brittiska program. Property Ladder rullar just nu och jag slås återigen över hur stor skillnad det är mellan hemmen i UK och hemmen i Sverige, så stor är inte kulturskillnaden anser jag men när man tittar i hemmen så förstår man att jo även på det lilla avståndet mellan Sverige och UK så är där stor kulturskillnad. Det kanske blir Netflix, det kanske blir att zappa men det blir definitivt mer te och soffhäng hela dagen.
C-vitaminboost och nässpray

Mitt lilla ruffs är vid min sida och lyfter bara på huvudet för att kontrollera så jag inte ska lämna soffan. En liten kropp på 4 kg, 4 kg kärlek är det. Älskade lille Sidisen! Men nu ja nu ska jag se hur de där rummen blir i det brittiska K-märkta huset som byggs om. Ja och så ska jag förstås ta lite nässpray och snyta mig några gånger också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.