När snön föll i Skåne

När snön föll i Skåne skulle det bli katastrof, det skulle bli mer snö än vi hade sett på länge. Eller inte…
När snön föll i Skåne När snön föll i Skåne

Jag är allt en aningens besviken då vi dagarna innan snön föll hade -14° så allt var fruset och täckt av is. Men snön som föll var blöt och inte alls i så stor mängd som man utlovade på nyheterna. Marken är nästan täckt överallt och det håller sig ju precis under 0:an men vart är min snö?
När snön föll i Skåne

Jag menar kolla, granen är ju inte ens nertyngd av snön och den är fortfarande alldeles grön. Djupt besviken är för när snön föll i Skåne skulle det bli katastrof!
När snön föll i Skåne

Alltså var det ens lönt? Det enda som hänt är att jag måste ha vinterskor istället för mina stövlar och mina vinterskor är varken lika sköna eller snygga som mina stövlar så det stör mig väldigt mycket. Hade det varit rejält med snö så hade vinterskorna inte stört mig det minsta men nu när snön bara är skrattretande lite så nä då kunde det lika gärna varit så. Fast tja det blir ju lite ljusare och det är rätt vackert, jag är bara avundsjuk på Maria och Rania som har så mycket mer snö! Rania och jag har kivats lite på Instagram om alla hennes vackra snöbilder så nu har jag sagt att jag ska tagga henne i alla vårbilder som jag tar när vårtecknen börjar komma. haha
När snön föll i Skåne

Inatt var snöplogarna ute så kanske, bara kanske förväntas mer snö i dagarna. Jag vet att jag hoppas iaf!
Jag hoppas att det blir den där katastrofen när snön föll i Skåne som aldrig blev av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.