Dagen då vi drack kaffe och sen lite mer kaffe

Idag har verkligen varit dagen då vi drack kaffe och sen lite mer kaffe och kanske tom lite ytterligare lite mer kaffe.
Det var tänkt att det skulle vara en mysig dag då jag och Kärleken skulle få en möjlighet att spendera en liten stund på Emporia och ta en lunch tillsammans. Det blev en heldag, alltså som i från halv åtta till halv fem.
Dagen då vi drack kaffe och sen lite mer kaffe

Vi lämnade bilen för service i Burlöv, åkte till Malmö C och åt frukost på Espresso House. Vi kom mitt i morgonruset och det sprangs än hit och än dit men vi kunde ta det i lugnt mak, klockan vara ju bara åtta och Emporia öppnade ju inte än på två timmar. Så vi drack lite kaffe.
Dagen då vi drack lite kaffe och sen lite mer kaffe

Vi kom till Emporia en timme innan de öppnade och vi blev uttråkade omgående. Att vänta är verkligen inget roligt alls. Jag insåg att jag hade lyckats klä mig matchande med Emporia. hahaha Vilken tur att mina sneakers är så galet sköna för även om jag är trött efter allt vi har gått idag så har jag iaf inte ont i fötterna (att ha värk i fötterna tillhörde förr vardagen). Detta är helt klart en favoritoutfit, så skön outfit.
Kavajen är köpt på Ellos för något år sedan, tröjan är också gammal och är från Lindex, sjalen har flera år på nacken och är köpt på Campadre, jeansen är från Ellos dom också men är köpta i år och ja skorna är från Zalando men det vet ni ju redan.
Jag hade ingen shoppinglust alls på Emporia, helt otippat. Jag funderade på om det var något jag behövde men nä jag kom inte på något. Förr kunde jag handla för att det var kul, inte för att jag behövde något men idag var det inte något som lockade. Kärleken köpte sig en ny telefon och jag köpte canvasdukar att måla på. Lite på den nivån var det. Efter att ha gått runt, runt, runt på Emporia och bara mest känna bläää så tänkte vi att vi kunde ju åka tillbaka till Burlöv och ta lunchen på Burlöv Center istället och sen skulle väl ändå vår bil vara klar?
Dagen då vi drack kaffe och sen lite mer kaffe

Lunch blev det, på Espresso House, och lite kaffe till. Kan varmt rekommendera EHs Bacon- och kycklingsallad, riktigt god. Vi tänkte att det var nog bäst att vänta till efter lunchtiden var över innan vi kollade av hur det var med bilen. Jag shoppade lite iaf faktiskt, två blusar på HM. Sen tittade vi på rollerblades till Alfred, får nog fortsätta leta för jag är inte riktigt beredd på att ge så mycket pengar för något som jag inte vet om Alfred ens kommer gilla. Sne gick vi runt, runt, runt på Burlöv Center också. Vi gick tillbaka mot verkstaden, gick in på husvagnsfirman och tittade för att fördriva tiden. Sen gick vi in till verkstaden bara för att få beskedet att nope bilen var inte klar ännu. Frustrationen över att bilen inte var klar ännu, vi var otroligt trötta och uttråkade båda två, gjorde att vi behövde fika. För vi hade ju inte druckit tillräckligt med kaffe tydligen, så det blev en kaffe på Statoil. Oh yummie, dieselkaffe…
Långt om länge fick vi sedan våran bil (nä den är inte serverad ännu men det är en annan historia) och vi kunde hämta våra älskade huliganer. Givetvis tog vi en kaffe hos mina kära föräldrar för vi hade ju inte druckit kaffe på iaf en timme. Hmm Sen bar det av mot Hörby och goda vänner där vi, just det drack lite kaffe till.
Alltså förstår ni hur mycket kaffe vi har intagit idag? Förstår ni hur lite innehåll det har varit i min dag? Ja viss vi har fått spendera tid tillsammans, vi har pratat och vi har gått hand i hand i solen men ändå, inte mycket vettigt.
Kvällen hos vännerna blev trevlig och sen men där blev det allt lite husvagnsplaner också. Kul, det ser vi framemot!
Nu ska jag ta min trötta kropp och bädda ner mig så långt ner under täcket jag bara kan. Hur kan jag vara så slut efter så lite vettigt i en dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.