Den kungliga boken kom

Den kungliga boken kom hem idag, den har legat på postutlämningen ett tag men jag har inte haft vägarna förbi och inte orken heller.
Att öppna dörren till kungadömet Kammebornia är helt magiskt, jag känner mig som att jag öppnar garderobsdörren i Narnia.
Den kungliga boken kom

Till en sådan vacker bok måste man ha te, te och jordgubbar.
Den kungliga boken kom Den kungliga boken kom

Boken är som en förlängning av Pias blogg och Dennis Instagramkonto, berättelser, illustrationer och recept blandat med vackra foto. Helt ljuvligt!
Jag som har rabarber i kylen är glad för nu kan jag göra Kammebornsk rabarbersaft, bara en så’n sak.
Jag önskar att jag hade kunnat skriva som Pia och Dennis, att jag kunde ge ut en bok som någon hade velat läsa, en bok om alla vackra smultronställe som finns i Skåne ni vet de där vackra ställena som inte drar turister på samma sätt som de stora utflyktsställena gör. Men jag kan inte skriva som Pia göra eller som farfar kunde men min kusin har ett bokförlag, min syster kan skriva så kanske en dag att min dröm ändå kan gå i uppfyllelse, en bok till farfar.
Den kungliga boken kom

Alfred och Vincent, som också gillade boken, ville genast att vi skulle ha picknick så pläden åkte på golvet och jordgubbarna med. Fast då var barnen så inne i berättelsen om Jack Frost att picknicken fick vänta.
Nu har vi bestämt att en dag när solen skiner, vi är lediga ska vi ta våra cyklar och cykla ut till Fulltofta med den största picknickkorgen vi kan mäkta med. Givetvis fyller vi korgen med godbitar från Pia och Dennis!
Vill ni göra någon lycklig så köp Picknick – utflykter och inflykter till dem! Underbar bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.