Det är något fel på mig

Det är något fel på mig, det måste det vara! Klockan har inte slagit åtta ännu och jag är redan uppe.

Inte bara det att jag är uppe, jag har t.o.m. vattnat rabatterna. Alltså det är något fel på mig! Det är ju en helt ledig lördag och jag sover inte ut! När hände det här?

Vad ska ni hitta på idag? Jag har lust att göra något, kanske en picnic någonstans. Fast Kärleken har beredskap så då kan inte han följa med och barnen har redan planer för sin dag så det blir väl till att stanna hemma. Jag har ju att göra här hemma också. Ogräs ska rensas, rosor ska klippas, kaprifol ska lindas upp, kanter ska trimmas så ja jag ska nog kunna hålla både mig själv och Kärleken sysselsatta, ja om inte han får larm för då får jag sluta själv.

En härlig dag i trädgården väntar alltså men först frukost för det har jag faktiskt inte hunnit med ännu.

Ljuva lördag, du är en favoritdag!

12 kommentarer

 1. Jag brukar ofta vara pigg och vaken tidigt, men idag är jag trött och vill inte gå upp. Fast trädgårdsarbete står på schemat. Ska hämta plantor på två håll här på kolonin området. Vill snygga till rabatterna på all håll. Här dessutom massa ogräs kvar att rensa och fröer att då i trädgårdslandet.
  Fast först frukost!
  Kram Kajsa

  • Då har vi fått varandras morgnar.
   Vi har rensat rabatter, nu är det dags för plantering. Köpte lite blommor idag som jag ska i blomlådor. Det blir nog bra.
   Hoppas att du visar rabatterna när de är tillsnyggade!
   Kram

 2. Jag tycker det är härligt att vara tidigt uppe. Vet inte när jag sov längre än till 07:30 senast. Men det är inte alltid jag kommer igång med att göra något med detsamma på morgonen. Här står också trädgårdsarbete på schemat

 3. Härligt att vakna dagen och gå ut i trädgården och vattna. Idag ska jag åka och kika på en ny bil med ena sonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.