Helgen är här!

Idag har jag verkligen haft fredag i blodet. Jag har känt mig pigg, uppåt och taggad. Helgen är här!

Jobbet har varit tja som vanligt. Samma frågor, samma kunder, några nya frågor (förstår inte hur vissa människor kommer på allt), några nya kunder. Men leendet har suttit på läpparna och varit innerligt. Jag har verkligen haft fredag i blodet!

Jag vet att jag har fotat rapsen förr men jag älskar rapsfälten. Det är som solen ligger över fälten. Uppiggande även på en mulen dag.

Efter jobbet tog jag en runda inom Dollarstore. Jag tycker att det är en kul affär! Det är inte så bra kvalité på allt men jag kan köpa sånt som jag annars inte lägger pengar på.

Dagens fynd blev en guldig eyeliner, en rosa metallic eyeliner, glittriga ögonskuggor och en spray som tydligen ska släta ut huden (typ primer förmodar jag). Jag är inte bra på att sminka mig, kör samma mest hela tiden. Därför köper jag bara dyrt smink i sånt som jag vet att jag använder. Estee Lauder puder, Lancôme ögonskugga (jordnära färger eller rosa/lila) och Estee Lauder mascara är mina dyra favoriter. Nu har jag fått för mig att jag ska våga använda lite mer färg, även om jag känner mig som en clown. Då är billigt bra, för trivs jag inte med det så kan jag ge det till kollegans dotter så kan hon leka med det.

Det blev en fredagsbukett hos Blomsterverkstan, hade inte tänkt ros men det blev det. Förstås. Haha Den där långa blomman, vars namn jag redan glömt, lockade mig. Doftar gör den också.

Nu dricker jag ett glas vin och njuter av att det är helg!

8 kommentarer

 1. Det blev ingen bukett här idag, men jag satsar på en lördagsblomma istället 🙂
  Tycker också att Dollar Store är en kul butik och jag handlar alltid något när jag är där. Visst är det inte världens bästa kvalitet, men kul ändå.
  Happy helg!

  • Köp något fint, som doftar. Det är ljuvligt!
   Dollarstore är kul men ja man får vad man betalar för.
   Ha en härlig helg!

 2. Guldig ögonskugga är så fint, blir så snyggt djup på ögonen och håller med om att rapsfält är så snyggt och fint att fota

  • Det är just sånt jag aldrig har vågat testa förr. Tänkte det var dags nu men vi får väl se hur det går. Haha
   Rapsfält är underbart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.