Det är semester nu

Det är semester nu, ja för Kärleken alltså. Jag är ju arbetslös så jag har ju semester varje dag eller så har jag inte rätt till semester, det beror på hur man väljer att se det. Oavsett vad jag har eller inte har så är det familjedagar som ligger framför oss nu. 

Det är semester nuVi firade in dagen genom att få en helt ljuvlig sommardag med strålande sol, blå himmel och så varmt att vi sökte upp skuggan. Ja alltså jag och barnen fick en sån dag för Kärleken jobbade ju idag så han svettades bort vid svetsen i huset som är byggt av plåt. Men väl hemma fick han öppnat en Leffe och sjönk ner i solstolen. Semester, sa han med eftertryck. Vi grillade kött och jag gjorde en god pastasallad till, sen satt vi på altanen och njöt av middagen till ljudet av Vincent som berättade om allt mellan himmel och jord men främst om regalskeppet Vasa. Vi inser att det är dags att åka till Stockholm och låta Vincent vara turist i staden där kungen bor. Fast det får bli nästa år för i år blir semestern hackad för en bil ska servas, en husvagn ska fukttestas, en båtmotor ska repareras och en Alfred ska på efterkontroll. Ja och någonstans däremellan ska jag fotografera ett bröllop och även hinna ut på äventyr med Frida. Ingen tid för Stockholm alltså. Haha

Det är semester nuDet är semester nuDet är semester nuMen det gör inte mig ett enda dugg för jag njuter av att vara hemma, bada i poolen (vi har fått rätt på vattnet nu), pilla med växterna och se gurkorna växa. Att sitta på altanen långt in på natten och bara njuta av varandras sällskap. Ja vet ni, när vi har det så gott då behöver jag faktiskt inte åka någonstans på semester, då duger det mer än väl med dagsutflykter och att få komma hem varje kväll. Mitt hem är min borg! 

Det blev bara mobilbilder ikväll för jag orkade inte hämta kameran och datorn. Bättre bilder kommer en annan gång. 

2 kommentarer

  1. Älskar semester!

    Vasamuseet är en höjdare, min son vill gå dit varje sommarsemester. Han fick också dagis att ägna en hel termin åt Vasa som tema, istället för temat Noas ark som var tanken från början. Så varning för totalt uppslukande 😉

    • Jag älskar svensk historia så jag kommer utan tvekan elda på intresset med Vasa. Har själv varit på museet två gånger (eller är det tre gånger) var av iaf den ena gången fick jag gå ombord. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.