It’ll be fun, they said

It’ll be fun, they said…
It'll be fun, they said It'll be fun, they said It'll be fun, they said It'll be fun, they said

Jag fick höra att jag inte fattade för jag var för gammal, jag läste en krönika om att man inte ska vara motståndare till det nya, jag fick nertryckt i halsen flera gånger att det faktiskt är jättebra för barnen vill ut och gå, jag fick också höra mycket om hur trevligt det är att göra som familj.
Jag förstår vad alla vill ha sagt, jag gör verkligen det. Jag är inte alls för gammal för att förstå för det finns ingen story att förstå i Pokémon eller den är iaf sjukt bra gömd (tack kära systerdotter för att du förklarade att där inte finns något att förklara) och jag är inte dummare än att jag förstår grejen med GO, det är Pokémon som fenomen och serie som jag har problem med.
Jag sa till min väninna att den dagen pojkarna själva kom och ville ha Pokémon Go så skulle jag ta ställning till det. Jag gav med mig när de kom och ville ha det. Och det kan jag säga er – big, huge misstake! För det där som skulle vara så trevligt att gör som familj, det där som skulle vara så bra för barnen ville ut och gå har vänts till ett evigt outtröttligt tjatande om att fånga Pokémons och att det är otroligt orättvist att inte pojkarna får varsin telefon! Vincent har fått en iPhone, det är en av våra gamla som vi sedan länge tänkt att han ska få att ha här hemma för att uppmuntra till att skriva och läsa (det gäller att hitta rätt sätt att uppmuntra till att läsa och skriva när det sitter hårt inne). Det skulle kunna vara så att vi med denna iPhone har lagt grunden för ett mindre världskrig, iaf om man ska tro på tonerna som ljuder högt här hemma. Det är också så att vi nog är de mest elaka föräldrarna som inte tillåter att våra barn går ut själva runt om i byn och letar Pokémon för det får ju faktiskt andra barn göra (försöker förklara för dem att vad andra barn får göra spelar inte så stor roll för när man är 6 och 8 år gammal så ska man inte gå runt själv ute i trafiken med näsan i en telefon). Så jag föll för grupptrycket att inte vara motståndare för det nya och vad fick jag för det? Jo då ytterligare en sak barnen kan bråka med mig om.
Ja just det ja sen får vi ju inte glömma alla tårar och sura miner som kommer för att den ena hittar en särskild Pokémon eller kommer upp till en högre level än vad den andra gör. (Alfred spelar på min eller Kärlekens telefon så han spelar också)

Så till alla andra föräldrar där ute som funderar på om barnen ska få lov att börja med Pokémon GO – Go ahead, it’ll be fun! Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.