Fotoutmaning juni 2020

Det är sorgligt att jag inte ens kunde klara av att hålla tiden för min egna enkla fotoutmaning. Men jag tycker ändå att jag har en rätt så godkänd ursäkt med tanke på vad jag går igenom just nu. Men nu ska jag redovisa mina foto för de två veckorna som jag har missat.

Skolavslutning – vad är skolavslutning för dig?

Så hoppar ni på 3! 1 2 3 och de är aldrig synkade. haha

Varje år tar jag foto på pojkarna tillsammans på skolavslutningsdagen. Oftast så ber jag dem hoppa för att de ska slappna av lite framför kameran, funkar skitbra på Affekaffe men inte fullt lika bra på Vicce. Fast jag är bara tacksam för att jag fortfarande får ta foto på Vicce. Så skolavslutning för mig är barnens hoppbild.

Midsommar – visa din midsommaroutfit på ett annat sätt

Det var varmt, precis hela dagen. Underbart!

Dagen började med att jag hade bikni på mig, sen kom mina föräldrar och då tog jag på mig klänning men det var nästan för varmt. Hatten är ju ett måste dessa soliga dagar, solglasögon är inte tillräckligt helt enkelt. Så min midsommaroutfit bestod av bikni från KappAhl, en skjortklänning från Lager 157 och min hatt från HM. Ja och solglasögon från Specsavers men dom glömde jag ha med på fotot. haha

Deltagare

Mirre har tolkat skolavslutning och visst andas det skolavslutning på fotona!

Sötaste skolavslutnigsflickan!

Mirre har även varit med och visat sin fina midsommaroutfit.

Ser så underbart ut med alla blommor och vem kan motstå att köra näsan i dom?

Kamilla har förvisso inte uttalat varit med men jag såg ett foto hos henne som fick mig att tänka på mina egna skolavslutningar. Så den har jag bestämt att den är minsann med. Förlåt Kamilla!

Bara ben och en ny kjol, så ska det vara på skolavslutningen.

Popprinsessan “snodde” min idé till skolavslutningen, tog faktiskt också ett foto på just mjukglass eftersom vi brukar äta det efter skolavslutningen. Men Christel hann först så då fick jag tänka om.

Så galet gott!

Popprinsessan har varit med och visat sin midsommaroutfit, både på Instagram och på bloggen. Jag gillar’t!

Så fint med både halsband och hårband med blommor.
Älskar färgen på klänningen!

På Instagram har även Marica varit med – riktigt kul!

Alltså Schermin och rosa – kan det bli bättre?

Marica har inte tolkat skolavslutning men hon har dock tolkat siffran sex så jag har gjort en uppdatering på förra fotoutmaningsinlägget.

Frida har inte tolkat skolavslutningen men det har jag gjort åt henne. Haha Fridas lille son (ja han är inte liten på något sätt men jag har svårt att förstå att han har blivit så gammal) tog studenten och nog är väl det en skolavslutning alltid!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är img_0002.jpg
Stort grattis Isak!

Frida tolkade faktiskt också siffran sex men jag glömde ta med det i mitt blogginlägg förra gången men det är som sagt uppdaterat så nu är hon med.

Hennes midsommaroutfit har jag dock inte fått se i år. Men hon brukar ju alltid vara färgglad!

Har jag missat någon så säg till! Snälla säg till, jag vill så gärna se alla tolkningar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Fotoutmaningjuni2020-2-729x1024.jpg

Denna veckan är det alltså dags för En kväll i Juni – fri tolkning. Jag har massa idéer, för många faktiskt. Detta är sista veckan med min fotoutmaning. Jag tycker att det har varit otroligt roligt att se era tolkningar! Nu funderar jag på om det är någon som vill ta över stafettpinnen? Det hade varit så kul om vi kunde fortsätta i både juli och augusti med en enkel fotoutmaning. Tycker ni inte det?

Så är du sugen på att ta över stafettpinnen? Jag håller tummarna för att någon tar över den!

9 kommentarer

 1. Hej! Så kul med en liten sammanställning! Och det var väl inte oväntat att vi hade samma tanke med glassen 😀

  Jag har faktiskt funderat lite på om jag inte skulle fråga dig om vi skulle fortsätta i juli… Så jag skulle kanske ta över den där stafettpinnen…

  Kram till dig!

 2. Hej, vilken fin blogg du har, fina bilder och roligt att läsa. Roligt med en fotoutmaning! Jag gillar din beskrivning av dig själv, känner igen mig lite i det. Jag bor i norrbotten nu där jag är född och uppvuxen men jag har bott i skåne i tre år, längst upp i skåne, bara ett par mil från gränsen till Småland. Det är otroligt vackert där men vi fick hemlängtan och flyttade hem igen. Kul att få följa dig här! Nu väntar min lilla vovve på en promenad, de är skönt att komma ut och röra på sig, min ADHD är lättare att hantera när jag fått röra på mig så det är skönt!

 3. Tack fina du för att min bild fick vara med fast jag inte fått till det ordentligt med din fin utmaning. Härliga tolkningar du fått in. Ha en fin fin dag i värmen

 4. Så fina bilder på duna barns skolavslutning de ser så glada ut. Det är nog ok att du inte hann i tid. Hoppas det löser sej för dej nu vad du går igenom ?

 5. Hej! Det verkar inte som om mina kommentarer kommer fram… Provar igen!
  Kul att du gjort en sammanfattning av alla som varit med i fotoutmaningen! Och kanske inte helt oväntat att vi båda tänkte på glass 🙂

  Jag har faktiskt tänk prata med dig om en fortsättning på fotoutmaningen.. Ska se vad jag kan fundera ut!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.