Det jag är utbildad till

Det var så trevligt ikväll! Jag kände direkt hur turistvärdinnan i mig kom fram, jag är ju faktiskt utbildad turistvärdinna. Jag saknar det jobbet kände jag ikväll. Att sälja in Sverige som resmål till blöta britter är det roligaste jag någonsin gjort i jobbväg. Men ikväll var det jag som blev insåld till nya resmål. Nu har reslängtan väckts i mig. Kanske en liten trip med Angela någon gång, det hade varit trevligt. Tror jag ska se över några av de där länderna lite extra och en dag ska jag resa till Sydafrika och Johannesburg, så är det bara. Resa in i Lesotho och se mosters land som hon ville leva i för resten av sitt liv vilket hon också faktiskt gjorde. Ja reslängtan har definitivt väckts.

IMG_6230.JPG
Nu sitter jag på Espresso House på Malmö C och väntar på mitt tåg hem till vakna och mammasaknande pojkar. Man skulle ju kunna tro att jag varit borta i dygn men det handlar om 12-13 timmar sedan de såg mig. Fast det är kärt och det värmer mitt mammahjärta för det kommer en tid då de tycker det är rätt skönt att mamma inte är hemma.

IMG_6221.JPG
Min outfit från idag och jag har trivts så bra i den. När jag fick hem det från Ellos så var jag tveksam om det funkade på mig men jo det tycker jag allt det gör. Ja stövlarna och sjalen kommer förstås inte från Ellos men resten gör. Det syns förstås inte så bra här, mobilbild och ljuset på jobb är inte optimalt, men den smutsrosa färgen är helt klart en favoritfärg hos mig. Rosa utan att vara in-your-face-rosa liksom.
Men nä nu går snart tåget hem så jag ska svälja min latte utan koffein och mjölk. Hoppas ni har en go’ kväll where ever you are.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.