DIY

Som ni säkert vet så är jag rätt så glad i de här boll-ljusslingorna som har varit populär nu några år. Jag är också glad för att pyssla så när jag såg den här på Pinterest så var jag ju bara tvungen att prova att göra en själv. Så när vi var i Ullared för en månad sedan så passade jag på att fynda lite pingisbollar och en billig ljusslinga i färg.
DSC_7915  DSC_7922

Idag blev jag äntligen färdig till att prova på att göra slingan. Jag försökte borra håll i bollarna men eftersom jag är lite feg av mig och har en tendens att överdriva i fantasin så såg jag framför mig hur det skulle sluta med att jag satte borret rakt igenom handen på mig själv, därför fick Kärleken rycka in och ta över borrandet. Jag tycker det är fint att ha någon som tar över när jag fegar, någon som backar upp mig. Ja sen är han inte alltid glad i mina små projekt men han hjälper mig iaf. Det är kärlek det!
DSC_7919

41 bollar senare var ljusslingan med 40 ljus fixad, en boll gick åt fanders. Det är ett under att jag inte sitter ihop med ljusslingan för jag råkade limma mig själv på fingrarna, attans va varmt det är med limmet från limpistolen. DSC_7932 DSC_7944

Jag är nöjd med den, tycker det ska bli riktigt roligt att hänga upp den i Alfreds rum imorgon. Hoppas att han blir lika glad som jag är.
Kostnaden för det hela tja det blev väl inte billigare än att köpa en färdig boll-ljusslinga men det är iaf roligare med lite diy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.