Goda vänners helg

Igår hade vi besök av en gammal killkompis till mig och hansfamilj, vi hade jättetrevligt och barnen klickade direkt. Alltid lite extra kul när det funkar så bra med barnen också. 

Idag har vi varit hos våra goda vänner från campingen och kramats, ätit gott, skrattat, drömt och bara varit. Eftersom vännerna ska flytta från sin gård till ett betydligt mindre hem så passade vi på att fynda sånt som de inte vill ta med sig. Så nu har jag blivit med precis såna korgstolar som jag önskade till mitt vackra köksbord. Dessutom så fick jag hem drängaskåpet som jag fick i somras.  

   

Jag fick även lite glasskålar som de inte ville ha längre. Så himla kärt av de att tänka på oss eller ja mig. Men nu blir inget mer gjort ikväll mer att kasta boll till en outtröttlig liten hund. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.