Du & jag -tid

Igår möttes jag och Kärleken upp på Emporia för att äta, shoppa och bara vara.  

 Tid för att kunna prata över en måltid utan att avbrytas. Tid för att kunna sitta ner i lugn och ro och prata ‘vuxenprat’ som pojkarna kallar det. Tid för att dela tankar med varandra om vår gemensamma framtidsdröm.  

 Tid till att reflektera hur vi har förändrats i takt med att vårt liv har förändrats. Det är viktigt med Du & Jag-tid och det känns lyxigare på en måndag än en fredag. 

Ser du och din partner till att ni får Du & Jag-tid? Hur ser ni på det? Måste det vara hotell och hela stora videmippen? Eller är det kanske så att du inte alls håller med mig? Hur gör ni för att rå om ert förhållande?

4 kommentarer

 1. Så himla mysigt med tillsammanstid med sin kärlek. Det är verkligen viktigt att ha det. Längtar själv efter en date-night med min man. Men det kommer snart, bara lillkillen blir lite större. 😀 Det är så lätt att glömma pussas när man har två barn som tar så mycket tid och att hinna prata när man hela tiden blir avbruten. Men vi försöker ta vara på de små stunderna lika väl som de stora. Kram

  • Ja närheten är viktig även när man har barn som är nära en hela tiden.
   Vi ska åka iväg med husvagnen om några helger, bara jag och Kärleken. Det ska bli mysigt
   Kram

    • Nä precis! Det viktiga är att ta hand om varandra och det kan man göra både hemma, i en husvagnen och i ett hotellrum! Sen att det är mysigt med hotell är ju klart men för oss är husvagnen jättebra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.