När jag blir stor

Efter en helg i den Stjernholmska trädgården har jag fått massa nya drömmar och funderingar. Jag vill bo på landet! Ha några höns, en gårdskatt och kanske en häst eller två. Och definitivt ett växthus, minst! 

Sen tittar jag på utbildningar för vad ska jag göra när jag blir stor? Grafisk designer? Florist? Trädgårdsmästare? Kassörska? Ja inte sjutton vet jag men jag är ganska säker på att jag är färdig med skatter. Kanske jag borde sälja frukt & grönt hos Sularpsfarmen. Haha 

Hur vet man vad ska göra? Hur vet man hur man går vidare? Hur vågar man hoppa? 

Ja vad ska göra när jag blir stor? Något som gör mig glad vill jag göra iaf! 

Bilder på husen är lånade från Hemnet och bilderna på växthusen är från Google. 

4 kommentarer

  1. Jag kände att jag höll med fram till häst stod i texten! 😛 Men ett hus lite utanför stan, men lagom stor trädgård det hade varit nåt det! 🙂

      • Nä, ingen häst, oavsett storlek tänker jag ta hand om! Tycker de är för stora, för läskiga, för tunga, för mycket jobb, för mycket lukt, för dyra och jag förstår mig inte på dem haha! Katter o höns räcker lång väg om jag ska ha djur. 🙂

        Glömde skriva innan att mitt hus ska ligga vid havet! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.