En hang-up eller?

En hang-up eller vad är det med mig och bryggor?
en hang-up eller? en hang-up eller? en hang-up eller? en hang-up eller?

Bryggorna på Landön har jag otroligt många foto på, de är mig kära helt enkelt. Det är något visst med en brygga som är lagd i ett hav, det är sommar.
en hang-up eller?

En tidig morgon på Osby camping tog jag detta fotot och jag, som inte gillar insjöar, fastnade för Osbysjön. Så galet vackert det var! Vi borde åka dit snart igen.
en hang-up eller?

Åhusbryggan där namn har ristats in i bräderna som bildar bryggan, namn på de människor som var med och skänkte en slant till att den skulle byggas. Vacker är den! Denna bilden tog jag när jag och Kärleken var iväg över en helg i Åhus, Kärlekens jobb hade 70 årsjubileum och vi njöt av en helg utan barnen men med varandra. Vi gick längs stranden och pratade, pratade om allt som dök upp i huvudet. Vi hade tid för bara varandra. Det borde fler småbarnsföräldrar göra!
en hang-up eller?

När vi var på Öland så var det underbart väder under dagarna och regnade under nätterna vilket gjorde att allt växte sig fin och grönt. På kvällarna satt vi utanför förtältet och drack kaffe till den vackra solnedgången. Det var där som jag kände hur stressen rann av mig, det var där som vi riktigt njöt av dagarna, det var där min kropp började visa mig att jag inte skulle ha skattehandläggare som mitt yrke, men det tog ändå 2-2,5 år till innan jag vågade göra det drastiska. Vi var på Öland i 10 dagar och när vi skulle åka hem kom jobbångesten över mig riktigt rejält, jag hade ändå två veckors semester kvar när jag kom hem men det brydde sig inte kroppen om. Jag fick rejäl tillbakatilljobbetångest, usch vad jobbigt det var!

Överallt som vi reser måste det finnas vatten så jag kan fotografera bryggor! Har du någon hang-up?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.