En helt ovanlig måndag

En helt ovanlig måndag då arbetsgivaren avtackade oss och nätverket vägrade samarbeta. Skulle kunna vara så att nätverket inte är nöjd med att vi överger skeppet. Haha

Vi stänger tidigare för att få möjlighet till en återblick med kollegorna och sedan en passande aktivitet för att sedan äta en bit mat. Eftersom min kollega har varit sjuk en längre tid så valde vi en aktivitet i närhet till våra hem och en lugn aktivitet.

Det blev ett besök på Västernäs Handelsträdgård då vi båda älskar blommor och våra trädgårdar. Jag älskar handelsträdgårdar, jag tror inte man kan må dåligt när man är där. Jag avundas alla som jobbar på handelsträdgårdar!

Så många blommor, så liten trädgård. Eller ja jag har liten trädgård, min kollega har en enorm trädgård. Faktiskt så bor hon på en ljuvlig liten hästgård, mittemellan stora rapsfält. Underbart, jag är så avundsjuk faktiskt.

Alltså det måste vara ljuvligt att gå till jobbet när man jobbar bland alla dessa dofter och färger, ljuvligt.

Jag kanske borde skola om mig. Vad ska man gå för utbildning för att jobba i en handelsträdgård? Hur länge måste plugga?

Det kan ha hänt att något lite fick följa med hem. Hehe

Efter ett långt besök på Västernäs åkte vi till Stifsgården Åkersberg här i Höör.

På Åkersberg åt vi två rätters middag, ljuvliga rätter. Till förrätt åt vi grön sparris med tryffelhollandaise, lufttorkad skinka och solroskärnor. Galet gott!

Till huvudrätt åt vi Chef’s Salad med Caesardressing, mixsallad, krutonger, kyckling och bacon. Även det galet gott.

Där är så vackert och lugnt på Åkersberg, jag kan varmt rekommendera ett besök där.

Väl hemma blev det lite trädgårdsarbete, mina stackars stockrosor har fått svampangrepp så jag försöker rädda dom genom att ta bort allt som angripet. Sen planterade vi blommorna, fixade med altanen och poolen. Jag gillar den här tiden på året! Allt fix inför sommaren, att inreda trädgården och altanen så att vi bara kan njuta när solen, värmen och lediga stunder kommer.

Plötsligt ändrades ljuset och himlen blev varmt orange. Vilken ljuvlig kväll, en helt ovanlig måndag.

Nu njuter vi av en kvällslatte inne men min blick dras till altanen, där i soffan ska jag ligga och läsa en bok i soffan medan barnen badar. Jag längtar tills den tiden är här.

Jag hoppas att ni alla har haft en skön måndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.