Eslövsfesten

I juni var det premiär för Eslövsfesten och vi bestämde oss för att åka dit. Vi hade tänkt att bara titta på när vår vän Joakim uppträdde med Eslövsrevyn och kanske se något annat uppträde också. Det blev inte riktigt så dock. Det var så fint väder och vi hade så trevligt så vi beslutade oss för att stanna längre.

Vi hade fantastiskt väder och alla verkade vara på gott humör. Såg inga slagsmål eller sura miner någonstans faktiskt. Riktigt bra stämning i Eslöv.

Jag har filmat och därför är det lite skakningar odyl.

The Mamas var där och uppträdde men då satt vi och åt så jag bara hörde dem. Älskar deras röster, så himla fina och bra. Det blev en hel del ätande, mer drickande men mest skrattande. Herregud så kul vi hade! Petra skrattade så hon grät, jag skrattade så iaf halva Eslöv hörde det och barnen skakade på huvudet åt tokiga vuxna som helt fastnar i skrattanfall.

Jag smakade Aperol Spritz för första gången, så god drink. Skulle köpa hem så jag kunde blanda själv på midsommar men det var slut på Bolaget så det kunde jag bara fetglömma. Har inte kollat efter det nu faktiskt. Har haft fullt upp med allt annat men en dag så ska jag göra mig den drinken och avnjuta den i solskenet på balkongen, en dag. Vi började vårt sällskap med Joakim och Petra men sedan utökades det, människor kom och gick hela tiden. Älskar’t!

Jag passade även på att introducera churros i barnens liv. Affe ville givetvis ha nutella och mjukglass på sina, jag nöjde mig med mjukglass till. Det var en varm dag så det var gott med något kallt. Affe lyckades också så klart hitta någonstans att klättra upp för att se bättre. Han är verkligen vår lille galning. haha

Våra fina vänner Petra och Joakim eller Petra och Jocke som vi alltid säger. Jag vet inte ens hur länge jag har känt Jocke men det är många år nu. När jag gick på gymnasiet så hände det mer än en gång att vi var hemma hos Petra och Jocke och hade fest eller förfest. Ibland festade de med oss, ibland höll de ett öga på oss och ibland var Jocke fylleschaffis. haha Ja jösses det var längesen.

Efter en lång dag så sa min kropp ifrån och jag fick helt enkelt ge upp. Vi gick innan Hoffmaestro hade spelat klart. Men vi var alla nöjda med dagen och vad är väl bättre än att lägga sig trött men leendes?

Vi är väldigt nöjda med årets Eslövsfest och hoppas helt klart på att Eslövs kommun bestämmer sig för att detta är ett återkommande event!

12 kommentarer

  1. Mysig dag! Jag måste vara den enda som inte gillar Aperol, har t.o.m. druckit det på ett torg i Milano för att få rätt känsla. Tyckte inte om det ändå 🙂

    • Alltså jag hade nog inte velat dricka det som bara Aperol utan jag måste blanda ut den. På Bankers Pub så blandade de med Cava och 7Up. Sen la de i en skiva apelsin i också. Jag brukar säga att jag är den enda som inte gillar Cava. haha

  2. Vilken kanondag ni fick. Viktigt att kunna skratta, och det mycket, ofta och gärna högt. Ja Aperol spritz väljer jag gärna. Så det har blivit ett par kan jag säga.

  3. Såklart man ska stanna lite längre om man har kul och vädret på topp 🙂 ser himla roligt ut 🙂

  4. Låter som en helt underbar dag. Tänk alla de där skratten som vi behöver för att känna att vi verkligen lever och tänk att få åka hem efter en sådan dag och bara känna att man är helt slut.

  5. Oh så trevligt ni hade det och härligt att få skratta så man nästan spricker sådär, man behöver det också emellanåt

  6. Låter & ser ut som ni haft det väldigt trevligt! Kul när kommunen fixar sådant 🤗 Håller med om att the mamas har så vackra röster💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.