Fredag i blodet igen

Så har man fredag i blodet igen

Alltså fredagar, det är fina saker det. Idag fick jag även möjlighet att flexa ut lite tidigare. Underbart!

Jag svängde inom både Systembolaget (vinet Mia är galet gott) och Blomsterverkstan. Lina delade en bild på en vacker fredagsbukett på Instagram idag. Hade tänkt att köpa en likadan men jag är ju så glad för mina småvaser (ja de kommer också från Blomsterverkstan) att det fick bli en ranunkel och en prärieklocka istället.

Jag är rätt risig i mitt mående just nu och då gäller det att hitta glädje i vardagen. Att kunna överraska familjen med att komma hem tidigare så vi får fredagen att kännas längre är vardagslyx.

Att kunna landa i fåtöljen med hundarna hos sig innan middagen ska fixas, det är vardagslyx. Att känna att jag hinner med att njuta av dagen, att hinna vara ute en stund (även om det var crossfix), att hinna sätta en maskin tvätt innan det är överfullt i tvättkorgen, att hinna med livet innan orken är slut, ja allt det är vardagslyx.

Nu ska jag njuta av min kopp kaffe innan middagen måste fixas och det är dags för kiosktjänst. Forza Frosta!

Så sitter ni bara hemma och ugglar ikväll och känner för att hitta på något så kom till Idrottshallen i Höör och heja på herrarna. Kom och säg hej i kiosken!

Men nu har jag fredag i blodet!

20 kommentarer

 1. Fredagar är nog min favoritdag. Det är så skönt att ha fredag i blodet 🙂 Vad är det för “färg” 🙂 på vinet du rekommenderar?
  Hoppas att du har (eller haft) en fin kväll i idrottshallen!

  • Fredageftermiddag är min favorittid för då har man hela helgen framför sig.
   Mia är ett sött vitt vin. Ett riktigt “snackevin”.
   Jodå det var trevligt, massa snack och skratt.

 2. Vilken lyx för dig att komma hem tidigare och överska familjen. Skönt att du har hittat något som är positivt i din vardag

 3. Bara ordet fredag är det något speciellt över. Tänk om den härligaste dagen i stället skulle bli en ledig dag så som ev tisdagen. Skönt att kunna komma hem lite tidigare och bara njuta

  • En ledig dag mitt i veckan är ännu mer lyxigt än sluta tidigt en fredag. Ja under förutsättning att man är ledig på helgen också. Min mor och mina systrar har jobbat inom vården typ hela mitt liv så jag vet vilken lyx det är att alltid vara ledig på helger och röda dagar.

 4. Så skönt att hinna sitta och koppla av en stund… och så fint du beskriver de olika sakerna som många inte ens tänker över som just vardagslyx. Det fick mig att tänka till lite extra

  • Tack! När man lever med värk varje dag så gäller det att kunna hitta glädjen i det lilla för annars går man (iaf jag) under.

 5. Fredag är nog en favorit daag här med ❤️ låter som ni fick en väldigt mysig fredag också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.