Fredag i skolbänken

Det är fredag och jag sitta i skolbänken igen. Nej jag har inte börjat plugga men jag ska följa med Vincent en dag i hans klass. Det ska bli väldigt kul att få vara med i klassen och se hur de har det mer än på rasterna som jag ser alla härliga barn.
Fredag i skolbänken Fredag i skolbänken Fredag i skolbänken

Våra näsor är fyllda av prosit och naturen är fylld av pollen, ja jag ser sambandet. haha
Det må vara irriterande med kli i ögon och snuviga näsor men oj vad jag är glad att naturen vaknar upp och visar vårtecken!
För varje dag som går så blir träden lite mer gröna och snart ser vi inte vägen utanför området utan bara massa gröna vackra träd. Ljuvligt!
Fredag i skolbänken Fredag i skolbänken

Det finns ett ställe längs bäcken, där blommorna trängs om att få visa upp sig. Det är oftast där jag först ser krokusar om åren och det är precis där som påskliljorna lyser gula som små solar till varje påsk, det spelar ingen roll om det är tidig påsk eller ej för de lyser till påsk.

Nu är det dags att cykla till skolan för en fredag i skolbänken!

Om det är någon som undrar hur det är med min svåger så kan ni läsa syrrans blogginlägg om hur han mår här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.