Fredagsbuketten

DSC_9476 DSC_9486När julen är utstädad ska tulpanerna in, så har det varit i många år för mig. Fast i år fuskar jag, julen är inte helt utstädad men tulpanerna är på plats, fredagsbuketten fick helt enkelt bli en bukett med röda och vita tulpaner.
Julgardinerna har åkt ner och blivit tvättade meeen de vanlig gardinerna har liksom inte hittat riktigt hem än om man säger så, de kör lite avslappning i strykhögen. Måste ta tag i det där imorgon innan gästerna kommer, har ju min första Forevervisning här hemma imorgon. Ska bli så kul att få visa upp produkterna och att få prata, ja jag är ju galet glad i att prata och hålla låda. haha Kanske därför Forever passar mig så bra. höhö Imorgon kör jag fokus på vintertorr hud, kan behövas nu när snön och kylan är här.
Ikväll håller jag dock mig lugn, soffläge så gott det går. Inte visste jag att en sådan liten hund kunde ta sådan stor plats. Tur att han är söt!DSC_9471

3 kommentarer

  1. Jag har fått upp första paret gardiner här nu 🙂 Ett par gröna panelgardiner i köket, och bordet blev betsat så att det är mörkt träfärgat 😀 Pallen får samma färg <3

      • Jajamensan 🙂 Vi drar inte benen efter oss 😉 har hämtat två pärmar med tapeter på colorama idag. Sitter och spånar vilka tapeter som ska användas var (i skrivbordshyllorna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.