Jag kan vänja mig vid det här

DSC_9433

Jag är fullständigt värdelös på att komma i säng i vettig tid på kvällarna, ofta så hinner det bli nytt dygn innan jag har lagt huvudet på kudden. Inte konstigt att jag är konstant trött, jag får för lite nattsömn. Det är inte så konstigt att jag är sådan här för mina föräldrar är precis likadana och mina systrar med. Det betyder ju iofs inte att jag inte kan ändra på det. Jag kommer att ändra på det för igår gick jag och la mig strax efter tio på kvällen, sov hela natten (utan barn i sängen, tack!) och vaknade piggare än vanligt. Att jag inte kommer bli en människa som hoppar upp ur sängen och spontant brister ut i en morgonsång á la Disney det vet jag om men att vakna utan att vilja ha sönder väckarklockan är underbart.

Eftersom jag nu var utvilad så har jag fått gjort så mycket idag. Jag har planerat dagen och vad jag ska göra, 5am livsstilen. Jag har ätit nyttig frukost, hälsolivstilen. Jag har fortbildat mig, Foreverlivsstilen. Jag kan vänja mig vid det här med att göra saker på morgonen. Att vara redo för dagen redan innan jag har väckt barnen. Visst det kommer bli tidigare än idag eftersom barnen ska iväg till skola och förskola men att vara helt redo efter att de är lämnade kommer göra att jag får ut så mycket mer av dagen. Jag vet att jag är arbetslös men jag ser inte det så, jag är fri att skapa min egna vardag och hitta ett sätt att göra min vardag värdefull och att tjäna pengar på det. Hade jag inte blivit presenterad för Forever så hade jag inte sett det så här, tack Emma för att jag får ingå i ditt team.

Nu börjar det ljusna ute, dagen gör sig redo. Frukosten är klar men jag sitter fortfarande i pyjamasen. Tänk så produktiv jag redan har varit, iklädd min pyjamas, sittandes med benen dinglande från köksstolen. Jag kan absolut vänja mig vid det här!

2 kommentarer

  1. Vilken härlig start på dagen! Jag ligger fortfarande under täcket och försöker vakna.
    Och du, jag är väldigt glad att ha dig hos mig!!!

  2. Vad härligt att höra. Själv är jag en morgonmänniska från grunden, så det är inte så kämpigt för mig att komma upp på morgonen. Men jag tycker verkligen att morgonen är den bästa tiden på dagen, det är så jag är som bäst, får mest gjort och är klarast i huvudet. Men så somnar jag ju tidigt också, det blir ju en naturlig följd av det hela. Jag håller tummarna för att du hittar den rytm som du trivs med. 🙂

    Jag önskar dig en härlig helg!
    Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.