Friska vindar

Inget blir bättre av att man bara sitter i soffan och surar så jag tog på mig och gick ut en runda. Det blåser verkligen friska vindar idag så det var både mössa och halsduk som gällde.

Jag tog regnjackan på mig också men det hade inte behövts för solen sken och det var inte minsta lilla ansats till att börja regna. Men regnjackan står emot även riktigt friska vindar. Med airpodsen i öronen och min fina NellisPellis på linjen så traskade jag ut i skogen. Varje gång jag går den rundan så tänker jag på hur lyckligt lottad jag är som bor mitt inne i en by men att jag ändå har så nära till skogen.

Det var löv och vackra färger överallt. Det susade i träden och vindarna högg till i mössan ibland men det var en härlig promenad.

Jag har fortfarande huvudvärk men inte så intensiv som den har varit de senaste dagarna. Har pratat med min läkare idag och han gillade inte alls att jag mådde så dåligt. Vi bestämde oss för att jag skulle ge medicinen en chans men dra ner på doseringen. Får se hur det går, förhoppningsvis så blir det bra om jag tar en mindre dos bara.

Det blev en annorlunda kväll minst sagt. Vicce är hos kompis, Kärleken är på övning och Affe är ute på Pokémonrunda (är visst något event eller nåt sånt idag). Så nu sitter jag här vid middagsbordet helt mollens allena. Jag är van vid att Kärleken är borta för han har alltid haft saker inbokade på kvällarna men att båda pojkarna är borta känns lite annorlunda. Det är ju onsdag och då har vi inga aktiviteter. Älskar hur familjelivet förändras med att barnen växer.

Jag och Affe fick iaf i oss middag. Kycklingtacos i pitabröd. Gott, enkelt och snabbt. Dessutom blir det inte en massa disk heller så bara plus på den rätten.

Nu ska jag hämta hem Vicce för nu är det läxdags.

8 kommentarer

  • Jag har aldrig gillat mössa men för några år sedan (tror det var när jag började vara ute mer iom pojkarna ville leka) så fastnade jag för mössor. Älskar’t och skulle kunna ha hur många mössor som helst.

  • Visst är det underbart med riktigt stora sjalar! Mössor är också skönt men det är allt något speciellt med sjalar!
   Ja jag har ju snöat in på det senapsgula nu. haha

 1. Vilken fin promenad. Jo det var kallt. Jag rotade också fram mössa och vantar. Men det är lite mysigt det med.

  • Visst är det mysigt att det blir kallt, dags för mysiga koftor och stora sjalar.
   Ja det är fin promenad och bara ett stenkast ifrån mitt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.