Gårdagen

Eftersom jag njuter så av att fylla år så kommer jag suga ut varje minut av det! Så nu kommer det ett inlägg till om internationella Emmadagen! Haha

Jag fick rosa rosor av familjen. Jag älskar rosor och rosa så det var ju en fullträff.

Boken jag fick av mig själv var också en fullträff. Haha Kristian Higgins är en favoritförfattare, fastnade för henne när jag lyssnade på Hem till Scupper Island. Så det var en väldigt omtänksam födelsedagspresent från mig själv.

Det blev ingen födelsedagstårta igår men det blev en födelsedagsbakelse. Min favorit bakelse, Budapestbakelse. Ytterligare en fullträff alltså.

Min slacks från H&M kom igår. De passade jättebra till en kavaj som jag hade sedan innan. Men som ni ser så är de ju inte korta utan hellånga. Ett problem med att vara tjock och kort. Frågan är om jag ska lägga upp dem? Orkar jag det? Hur korta ska de vara? Ja det är dagens i-landsproblem men en fullträff med färgen iaf.

Jag fick två berlocker till av familjen. Kameran är ganska självklar att jag ville ha. Regnbågshjärtat står för kärlek för mig. Att världen behöver mer acceptans och kärlek. Så nu har jag fyra berlocker i mitt armband. Jag kommer aldrig ta av mig det igen. Så fullträff nummer fyra.

Eurovision semifinal två

Eurovision brukar alltid vara kring min födelsedag men igår inföll semifinal två på min födelsedag. Snacka om fullträff!

Det blev lite ost och skinka med frukt. Det är så galet gott, tycker hela familjen. Melonen hoppar jag över men resten av familjen tuggar glatt i sig den. Gruyeren får jag ha för mig själv moahahaha.

Jag drack detta vinet till och det passade jättebra till gruyeren. Men stör mig på att jag glömde ta fram oliverna men det kommer ju en kväll igen om några timmar.

Födelsedagen var en fullträff helt enkelt!

10 kommentarer

 1. Skratta gott åt det “kort och tjock” Då är vi två 🙂 Härlig födelsedag det blev med god bakelse och vackra blommor. Fullträff helt klart

 2. Det var väldigt fint, armbandet. Jag hade ett Tomas saboo armband på mig som hade berlocker i , tog aldrig av det men sen gick det sönder. Har inte lagat det :/ bär aldrig smycken nästan 🙂

  • Tack! Jag har haft armbandet länge så det känns så skönt och rätt att äntligen ha berlocker i.
   Trist att det gick sönder, jag tycker du ska få det lagat!
   Jag bar inte heller mkt smycke när barnen var små.

 3. Grattis! Låter som en underbar födelsedag och blommorna var så fina! Älskar ost och kex det är så gott😍Hoppas boken du köpte är bra 🙂

  • Tack!
   Ja det blev en härlig födelsedag.
   Ost och kex är galet gott! Ikväll blir det grönsaker med dippa till ESC.
   Det är den nog, har inte hunnit börja läsa den ännu.

 4. Så fint du fått och så härligt att du blivit firad och du kan njuta av det. Tycker att du kan ha byxorna som de är, då får du använding av dem mer också =D.

  • Tack! Imorgon blir jag firad av min familj så firande fortsätter.
   Tack, för du svarade om byxorna. Ska fundera lite till, lättare att lägga upp när jag känner för det än lägga upp nu och vilja ha dem långa sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.