Gjorde en Tina

Jag gillar matlagningsprogram och DIY-program, imorgon börjar Ernst med julmys och på måndagar är det Tina i fjällen. Eftersom jag missade det i måndags, jag är värdelös på att komma ihåg när program visas, så tittade jag på det idag. Den som kom på play-kanaler är en stjärna! Tina lagade en superenkel efterrätt som var så där barnsligt god. Eftersom Kärleken mår skit, han är sjuk och går på penicillin, så tänkte jag att han behövde bli lite bortskämd så jag gjorde en Tina. Tramsigt gott! Löjligt enkelt!
 Schweizernötssås

Så här gjorde jag

1 dl vispgrädde
200 gram Marabou Schweizernöt choklad
Glass
Smält chokladen i grädden, häll upp den i två skålar (eller vad du vill servera i) och lägg en kula glass ovanpå. Färdigt!
Om man vill kan man ju ha något ovanpå, jag funderade på hackade nötter men jag orkade inte och så sjuk är inte Kärleken. haha
Om ni vill så kan ni läsa här hur Tina gjorde det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.