Glad midsommar!

För första året på många år firar vi inte midsommar i husvagnen. Det känns lite konstigt men helt okej! Kärleken har beredskap tom kl17 så vi hoppas på att alla håller sig i skinnet och inte hittar på dumheter så vi får ha honom hemma. Mina paranteser kommer om bara några timmar men resten av familjen sover inklusive hundarna. Det är en lugn start på dagen!

Nubbesalladen står i kylen och gottar till sig. Prästkragen står på köksbordet och väntar på sällskap i vasen, tänkte plocka hundkex och olika gräs. Kanske har jag turen att hitta blåklint också. Sen var det ju midsommarstången som ju är ett måste på midsommarafton. Jag såg ett tips på Allas IGkonto och tänkte det ska jag göra.

Så söt! Och det ser ju inte så svårt ut. Den gjorde jag igår fast som vanligt när jag ska göra något så fattas jag alltid något.

Jag hittade ingen floristtejp, inte ens Lina hade någon grön floristtejp hemma. Och jag hittade inte min spoltråd heller utan fick köra med bindtråd. Sen hittar jag inte ens min lilla glasflaska, jag har flera stycken men jag hittade inte en enda. Så det blev washitejp vilket ju är en papperstejp så den är inte alls särskilt bra för sånt här. Inte heller hittade jag några band. Det gick bra för mig, suck.

Så här blev min midsommarstång, jag är så missnöjd men nu har vi iaf en midsommarstång på midsommarafton. Får väl se hur den mår senare idag, det har redan regnat på den. Ingen midsommar utan regn.

Svenska flaggan ska givetvis också få fladdra i vinden idag! Jag har köpt en fasadflagga som ska upp över vallmorabatten. En flaggstång känns lite överkurs i vår lilla trädgård.

Låt nu inte spriten gå in så mycket att vettet går ut, vi är fortfarande mitt i en pandemi!

Jag önskar er en riktigt härlig, glad, solig och god midsommar!

14 kommentarer

 1. Här blir som vanligt senaste åren – midsommarlunch med den gamla, hem och bara vara tills det är dags att binda fast kärleken.
  Om lederna är samarbetsvilliga ska jag pyssla ihop en mini-AC till sovrummet ?
  Ge päronen en distanskram och dina pojkar vars en rejäl kram från mig

  Önskar er en skön och trevlig midsommar utan utryckningar ?♥️

 2. Självklart ska flaggan vaja idag. Det gör den jämt på sommarhalvåret då vi bara har en fasadflagga. Ha en fin fin midsommar och ät mycket jordgubbar.

 3. Jag tyckte nog att din midsommarstång blev minst lika fin…. och “man tager vad man haver” som Kajsa Varg sa…
  hoppas ni fick en lugn kväll så att kärleken fick vara hemma.

 4. Jag tyckte det var en jättesöt midsommarstång, den bör du inte vara missnöjd med. Själjv försökte jag mig på en krans hängandes över bordet, likt en Pernill gjorde i trädgårdstider. Lite rufsig och fin, blev en bra detalj.

  Idag kör vi i ett litet lugnare tempo. Kanske blir det bubbelbad och lite bubbel i glaset. Vi tar dagen som den kommer
  Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.