Granen står så grön och grann i stugan

Granen står så grön och grann i stugan,

granen står så grön och grann i stugan.

Tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, tra-la-la-la-la, la-la!

Idag blev det gjort, granen fick pynt och genast så blev det lite mysigare här hemma.

Ja julgranen blev vit och röd i år också. Jag har visst fastnat för det. Vet inte ens var jag har mina andra julgranskulor längre. Hmm undras var de har kunnat bli av, jag har ju både stjärna och spira någonstans.

Ja jag har fejk-amaryllis i julgranen, tycker det är fint. Man kan säkert ha riktiga också men det hade jag inte orkat fixa med och dessutom hade man väl behövt byta ut dom några gånger. Vad har du i din gran?

Stjärna eller spira eller ängel?

Ja denna eviga fråga om vad det ska vara i toppen. Kärleken tycker att det ska vara en stjärna. Jag tycker det ska vara en spira men när Vincent sa att han ville att det skulle vara en ängel så lyssnade vi på honom.

Jag visste exakt vad jag vill att det skulle vara för ängel men en sån fanns inte att köpa någonstans. Så det blev till att DIY:a. Och om jag får säga det själv så blev det riktigt bra.

Men hörre ni, nu är det nära. Bara fem dagar kvar! Så det måste vara da’n före da’n, före da’n, före da’n, före da’n före dopparedan eller blir det fel?

9 kommentarer

  1. Jag brukar ha julgranskulor som är röda i julgranen, Vad fint med en ängel längst upp jag älskar änglar och har alltid gjort det sedan jag varit barn. Fin ängel du gjorde 🙂

  2. Jag har både stjärna och ängel längst upp i min gran, fast ängeln hänger på stjärnan, fin gran du fixat, är alltid lite mysigare hemma när granen kommit på plats

  3. Här står granarna också och väntar på tomten. Jag säger nog stjärna i toppen. Köpte världens finaste ifjol som fick plats i vår stora gran i år

  4. Vilken fin liten gran. Gillade att det blev en ängel, super fint! Här hemma är det jag som vill ha stjärna och mannen spira. Men de sista åren har vi inte haft gran…jo en liten från rusta som nästan är färdig klädd. Visst kan jag sakna gran ibland, men vi har det juligt ändå
    God jul på dig
    Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.