Gympaskor, sneakers, gympadojor

Gympaskor, sneakers, gympadojor skorna som jag aldrig har varit förtjust i. Men oj vad det är skönt för fötterna att jobba i gympaskor, sneakers, gympadojor.

Nu är ju det så mycket mer sko över gympaskor, sneakers, gympadojor än vad det var förr. Det är också så mycket mer accepterat att ha gympaskor, sneakers, gympadojor vid alla möjliga tillfällen. Det är bra tycker jag. Dessutom är det ju sjukt snyggt med gympaskor, sneakers, gympadojor till en kostym med lite kortare byxor. Riktigt läckert!

Nu finns det ju gympaskor, sneakers, gympadojor i alla möjliga färger och modeller så nu kan dom anpassas till outfiten. Tänk en svart fodralklänning med knallröda gympaskor, sneakers, gympadojor. Läckert!

Denna modellen av gympaskor, sneakers, gympadojor är minst lika snygg som ballerinaskor men så mycket skönare och bättre. Tänk alla gånger jag har varit ute och festat och knappt kunnat gå dagen efter pga opraktiska men snygga högklackade skor. Tänk så mycket mer jag hade kunnat dansat om gympaskor, sneakers, gympadojor varit lika acceptabelt då som det är nu.

Sen finns det ju fortfarande de gamla modellerna men i ny tappning. Jag minns lyckan när jag fick mina första basketkängor (jag är så gammal att man inte ens sa Converse utan basketkängor, det fanns låga och höga men det var bara de låga som var populära) som var vinröda. Det fanns blåa eller vinröda, var dom i en annan färg så klassades dom som kopior, billigt alternativ och helt enkelt ocoola.

Nu har det visst kommit en blandning av sandaler och gympaskor, sneakers, gympadojor också. Lite osäker på vad jag tycker om det. Kanske får prova ett par.

Zalando har gympaskor, sneakers, gympadojor i alla prisklasser från 200-300kr upp till tja snordyra märkesskor. Jag tillhör inte den gruppen människor som kan köpa ett par vita gympaskor, sneakers, gympadojor för några tusenlappar och använda dom år efter år. Vita gympaskor, sneakers, gympadojor är jättesnyggt, så länge dom håller sig vita och tja vita skor är inte vita länge när jag använder dom.

Bild är från Zalando

Men dessa från Michael Kors är en dröm! Så snygga! Inte så dyra heller faktiskt, ca 1400kr på rean. Jag kanske skulle önska mig dom i födelsedagspresent. Det hade nog varit första gången jag önskade mig gympaskor, sneakers, gympadojor i födelsedagspresent!

Undras om det är modet som gjort att jag ändrat min inställning till gympaskor, sneakers, gympadojor eller om det är åldern. Eller är det kanske så att det tog mig sex år för att förstå och ta till mig det sjukgymnasten sa till mig? Haha

Jag röstar på modet!

Detta är inte ett sponsrat inlägg utan bara jag som dregglar över snygga gympaskor, sneakers, gympadojor som finns hos Zalando.

12 kommentarer

  1. Ha ha, just det – basketkängor!! Jag hade glömt de vinröda! Vill minnas att jag hade blåa!

    Jag har inte heller heller varit någon sneakersfantast. Men så fick jag hälsporre för ett par år sedan och blev beordrad jympadojja med speciell sula, och att aldrig gå barfota inomhus. Så nu lever jag nästan enbart i olika jympisar OCH mina Birkenstock inomhus, ha ha!!

  2. Jag har ju problem med mina hälsenor så jag går mest i bekväma skor. Gör allt för att inte få ondare än vad jag har.

  3. Oj så mycket snygga sneakers du visar. Jag köpte vita med gulddetaljer på förra sommaren, de är jättefina, påminner om dessa du visar här. Köpt nya rosa denna säsong, men blir nog ngt mer inlöpt

  4. Dregla över skor gör även jag. Har på tok för mycket skor som jag sällan använder men skulle aldrig sälja eller skänka dem. Sneakers är både snyggt och skönt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.