Vallmorabatten

Det blommar för fullt i vallmorabatten, det blev mäktigt trots att alla andra blommor har fått ge vika.

Det är så mäktigt, olika färger och olika sorter. Stora pionvallmo, vanlig vallmo, pompomvallmo och ja allt möjligt. Så vackert!

Nu ser det inte lika kul längre, så här såg det ut innan regnet föll och blåsten tog fatt i allt. Nu är det mest fröstänglar kvar. Jag tänkte att jag skulle ta in lite fröstänglar och torka för att kunna så vallmo igen nästa år. Men jag vet inte riktigt när jag ska klippa ner vallmoplantorna. Jaja jag får väl helt enkelt bra prova mig fram.

Jag vill så gärna plocka in en stor bukett vallmo men det är ju inte lönt för de tappar ju bladen direkt då. Men håll med om att det hade blivit en vacker bukett.

Vad ska jag göra med min rabatt när all vallmo är överblommade? Det kommer bli så tomt där. Nåja rosen kanske kommer till sin rätta då och kan växa lite, fikonträdet kanske också sträcker lite till på sig. Men ja jag måste nog plantera något blommande där för annars blir det för tomt.

Min vallmorabatt, så fint den varit.

5 kommentarer

  1. Du har så himla mycket fina blommor i din trädgård hoppas du kan göra något med dina blommor. Håller med det hade blivit en fin bukett 🙂

  2. Vallmo är så fint. Tycker om när det är en rabatt med mycket olika blommor. Det är så fint ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.