I brist på annat

Jag tittar in till Angela och ser hur hon har fotograferat vackra vårblommor och jag suckar djupt. I min trädgård finns, som sig bör i januari, ingen grönska att fotografera. Jag vill behöver fotografera men jag vet inte vad. Eller jo jag vet vad men just nu funkar det inte, jag har inte tiden till att fotografera my muse just nu. Så än så länge går jag här hemma och suckar djupt och funderar på vad jag kan fotografera och visa er. Det blir inget nytt men det blir sånt som jag håller kärt, blommor och ljus. Det är något helande med lågans stilla fladdrande.
DSC_7262 DSC_7266 DSC_7268 DSC_7280 DSC_7291 DSC_7293

Något har hänt med mig, något som inte är bra för mitt fotograferande. Jag kan inte hålla kameran stilla just nu, jag menar inte att jag skakar lite för det har jag alltid gjort utan nej jag skakar så mycket att det knappt går att urskilja vad det är jag har fotograferat. Jag försöker och försöker men det blir inte bättre. Jag vill ge upp men det ligger inte i min natur att ge upp så jag gör som vanligt, biter ihop och stångar mig vidare. Ni ser vad jag har fotograferat va?

3 kommentarer

  1. Precis vad jag också känner just nu! Kan inte hålla kameran stilla… Lite därför jag kollar lite lättare kamera till födelsedagen 🙁
    Om du vill kan du och jag åka nånstans och fota (inte mig då, men annat kul) mitt i veckan.. Om du orkar och vill!
    Ses ikväll!

  2. Klart det syns. 🙂 Det blir säkert bättre med skakningarna ska du se om några dagar. Kroppen är ju en märklig filur tänker jag, att älska och hata samtidigt. (Jag då)
    Annars fram med stativ och en kudde till kameran. ❤️
    Kramar och ha en go lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.