I väntan på julen

DSC_6902 DSC_6905 DSC_6907DSC_6911

Jag längtar så efter vintern och julen. Så i väntan på julen och dess pyssel så fick jag för mig att jag skulle göra två höstkransar till dörrarna. Jag har sett så fina kransar på FB i trädgårdsgrupper och på Pinterest och i min hjärna så skulle de bli så fina så fina men det blir ju sällan som jag tänkt. Fast ja de blev ju bra bara helt annorlunda än jag hade tänkt. DSC_6920 DSC_6929Lite svårt att fotografera de i mörkret som faller så snabbt nu under hösten, ska se om jag kan fotografera de bättre imorgon.
Jag längtar SÅ efter julen! Varför pysslar jag inte lika mycket under resten av året? Det finns ju mycket annat man kan göra som inte är julpyssel. Imorgon ska jag sätta ihop en liten höstgrupp, fick fina blommor av min kära Lisa när hon var här och hämtade akvariet. Ja imorgon, innan mitt spännande möte, så ska jag köra fingrarna i jorden och må väl.
DSC_6934

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.