Det är freeeeedag idag

Jag går här hemma och skrålar det är freeeeedag idag för jag har verkligen fredagskänsla i blodet. Jag som är sjukskriven tycker mest att dagarna är de samma oavsett vad det är för dag. Jag får ju ändå stiga upp när klockan ringer, ja inte på söndagar förstås men det är bara en dag i veckan. Att vara sjukskriven är inte alls så där slappt som man kan tro, ligga på soffan och käka praliner hinns liksom inte med. Jag ska försöka hinna med att möblera om här hemma idag så det är färdigt innan det blir fredagsmys med familjen, pojkarna har beställt extra mys i kväll eftersom jag inte är hemma imorgon. Vet inte riktigt vad extra mys ska vara men vi gör väl som vanligt och bäddar ner oss i soffan med en stor skål popcorn och en rolig film. Det är gött det att ligga som en ormhög med de man älskar mest och trycka nyllet fullt med grönsaker (popcorn är gjort av majs och majs är en grönsak alltså är popcorn samma sak som att äta grönsaker haha).
Oh jag måste ju packa väskan också tills imorgon fast Jenny har lovat mig att hon har allt som en kvinna kan tänkas behöva så jag behövde inte packa. Jag tror dock inte på henne för jag tror inte hon har någon tequila hemma. höhö
DSCN1133 DSCN1138

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.