I ytlighetens tecken

Så här under valvakan så väljer jag att göra något ytligt, något som inte skakar mig lika mycket som att SD är Sveriges tredje största parti. Nåja nu vart det ytligt jag skulle visa er och inte en politiska spegling, det lär vi matas tillräckligt de kommande månaderna.

Nä nu letar jag en härlig höstgarderob istället. Anna hade en tävling med BonÀ Parte och jag trodde ju som vanligt att det var kläder för de rich and thin men döm om min förvåning när jag gick in på sida och hittade snygga kläder, bra priser och tjockisstorlekar! WoopWoop! Jag vet var jag kommer handla kläder i fortsättningen! Så tack Anna för att du presenterade mig för BonÀ Parte! Eller tja plånboken kanske inte tackar. haha

Bonaparte

Så galet snygga kläder! Har ni varit där inne? Har ni kanske t.o.m. handlat därifrån? Ja jag är iaf helt fast och sitter och tittar varje kväll. Just nu är min varukorg uppe i 3 500 kr men än har jag inte klickat på köp. En varukorg är ju faktiskt mest som en önskelista, lite som att gå på tårtprovning inför ett bröllop, man testar och funderar en massa innan man bestämmer sig. 
Jag har äntligen förstått min glädje i kläder, min förkärlek för att shoppa. Kläder har blivit min sköld, min sköld mot hårda ord och mitt sett att visa att vi tjockisar kan minsann också vara snyggt klädda, vi med smala plånböcker och stora midjemått kan också intressera sig för mode. Ja kläderna, modet har blivit min sköld när pilarna haglar. Så visst är kläder viktiga för mig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.