Jag hade tänkt

Jag hade tänkt att blogga om böckerna jag fick i julklapp men dagen försvann.

Jag hade tänkt att städa men fåtöljen var för skön.

Jag hade tänkt läsa idag men inredningsprogram lockade på TVn.

Jag hade tänkt så mycket idag men jag har ju semester. Denna veckan har jag verkligen gått ner i varv och inte gjort många knop alls. Jag har inte ens sminkat mig sedan i fredags vilket är väldigt olikt mig.

Jag hade tänkt att njuta av min ledighet och det gör jag verkligen!

16 kommentarer

 1. Man behöver ta det lugnt och bara andas, jag har kommit igång idag och jobba efter flera månaders uppehåll!! Känner hur mör jag är i kroppen!!

  Men heja heja dig, en dag kommer du fixa allt du skulle gjort 😀

 2. Låter som en skön dag, det hade jag också behövt. Det var min sista lediga dag idag och jag har åkt runt hit och dit och knappt suttit på rumpan. Men snart är det helg igen 🙂

  • Det är så skönt! Och olikt mig för jag brukar alltid få dåligt samvete om jag inte gör ngt när jag är ledig men denna gången har jag inte haft minsta lilla spår av dåligt samvete. Så skönt!

 3. Du har iallafall gjort den viktigaste av alla sakerna du tänkte dig, nämligen att njuta av din ledighet!? Jag misstänker att en ”Jag hade tänkt-lista” för min egen del skulle påminna ganska mycket om din? Det är ju så gudagott att kunna gå ner i varv ibland och inte göra några nämnvärda knop…?

  • Ja det gör jag absolut!
   Jag är egentligen väldigt dålig på att göra inget och har därför problem med att komma ner i varv men denna gången har jag verkligen lyckats.

 4. När jag har sådana dagar brukar jag säga “det är tanken som räknas”. Skönt att du har kunnat koppla av och njuta istället. Då behövde du nog det mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.