Jag villhöver faktiskt en till!

Jag villhöver faktiskt en till! Jo och det är inte bara jag som villhöver en till utan även bina och humlorna!

Tänk att ha en rabatt med Pion, Hortensia och Solhatt. Kanske lite brudslöja också. Hade det inte varit ljuvligt? Jag tror nog att bina hade gillat det väldigt mycket. Tror inte ni det? Kanske några ljusa pioner, några blåa hortensior, några solhattar och under det kryper brudslöjan fram. Låter som en dröm i mina ögon.

Här är trädgårdens tråkigaste hörna. Kanske inte ser så ut här men det blev liksom inte bra. Det som är rabatt här är ogräsrabatt nu eftersom husvagnen skjuter ut över den. Rabatten jag villhöver nu är på den sidan som Diego är på. Ja ni ser ju hur tråkigt där är. Det enda som växer där är maskrosor, inte ens gräs utan mer en maskros för varje grässtrå.

? hannu-s.blogspot.se
? odla.nu
? Pinterest – hänvisning saknades
? 500px.com

Akleja, vilken vacker blomma! Sån kanske jag också borde ha i rabatten.

Jag kan ju inget om blommor, jag bara får en bild i huvudet hur jag vill ha det. Sen googlar jag en del, frågar Lina (som driver Blomsterverkstan) och sen gör jag det bästa efter det. Denna rabatten är i sol från morgon till kväll vilket jag vet funkar för pioner men de andra blommorna har jag ingen aning om huruvida de hade trivts där.

Jag vill bara ha massa vackra, blommande, doftande och bivänliga blommor i min trädgård.

Jag villhöver en stor inbjudande rabatt med färgprakt!

12 kommentarer

  1. Vi har en rabatt med i princip bara pioner framför huset…den är så vacker när alla pionerna blommar (det är någon gammal sort som funnits här i evighet)
    tyvärr måste vi gräva upp och flytta dem någon annanstans och sedan tar det flera år innan de vill blomma igen. Men ja, bina och humlorna älskar dem och vi behöver ju vara rädda om våra bin…så de får nog stå denna säsong också

  2. Har inte en endaste rabatt i vår trädgård. Det är en pytteliten tomt och vi har inte intresset att rensa rabatter så allt rök och jag satsar på krukor istället. Att vi lägger mycket tid på sommarstället också gör att det är svårt med planteringar på hemmaplan. Dock älskar jag stora prunkande rabatter med vackra blommor i alla färger! Bara det där att kunna gå ut och plocka en bukett i sin egen trädgård, ah!

  3. Det är verkligen otroligt vacker nu den här årstiden då allt slår ut det är så underbart när man ser sådan här bilder

  4. Pioner har vi en hel del. Älskar dem verkligen. Röda solhattar är de finaste men de vill verkligen ha bra jord har jag märkt. Underbara bilder på växterna

  5. Ohh så många fina bilder du visar, mamma och pappa har någon blomma i deras trädgård som heter japansklykta dem är jättefina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.