Jamie Olivers pannkakor

Igår gjorde jag Jamie Olivers pannkakor till frukost, plockade in några hallon för att lyxa till det och hällde lite sirap över pannkakorna. Jag såg receptet på FB (följer Jamie Oliver) och tyckte att det verkade vara ett bra recept, det var det. Visst det blir inte såna där tunna pannkakor som systeryster gör men det blir goda pannkakor iaf.
Jamie Olivers pannkakor

Gårdagen gick i lugnets tecken, vi gjorde inte många knop igår och det var riktigt skönt. Kärleken har en vecka kvar innan semestern börjar och det märks att han är trött och behöver ledighet. Jag å andra sidan vill göra massa utflykter och vara med familjen, hela familjen inte bara med barnen.
Sen har jag börjat utmana mig själv med fotograferingen och tja ibland är jag lite väl glad för att pilla med inställningarna så det blir väldigt konstiga bilder ibland. Riktigt kul! Som med all kunskap så måste man hålla igång kunskapen och inte bara göra på samma sätt hela tiden för då utvecklas man inte.
De där böckerna som jag har köpt för längesen ska nu tas fram och läsas igen, läsas och jobbas utifrån.
Jag tror att jag kanske är i lite behov av att verkligen använda hjärnan igen, förr gick den ju alltid på högvarv i.o.m. jobbet. Att vara arbetslös är lite som att vara mammaledig, hjärnan tar semester och gör bara vad som är måste.
Jamie Olivers pannkakor

Idag sitter vi i soffan, altandörren är öppen och fågelkvittret överröstar nästan tv-programmet som barnen tittar på. Jag lägger fortfarande för mycket energi på vädret, jag vill ha sommar och inte detta kalla, blåsiga och blöta väder. Jag vet att det är onödigt att lägga energi på något som jag inte kan förändra men jag tillåter mig själv att önska och hoppas iaf.

Dagen tar vi som den kommer, det kanske blir den där båtturen som vi alla längtat efter, det kanske blir att jag får upp mitt nya sängbord, det kanske blir en bra dag. Är det söndag så är det!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.