Livet är för kort för att inte slicka skålen

Livet är för kort för att inte slicka skålen! Ja det tycker iaf Alfred idag, ja de andra två gullungarna som bakade kände likadant men dem fångade jag inte på foto.
Livet är för kort för att inte slicka skålen

Drömrulltårta bakades eller ja det skulle bli det men eftersom jag är är världsbäst på att misslyckas med drömrulltårta så blev det en platt historia med världens godaste fyllning, typ så.
Vincent och hans kompis bakade chokladbollar och sen bakade jag kanelbullar.
Livet är för kort för att inte slicka skålen

Så här satt vi med massa kakor att fika på men inget fikasällskap. En inbjudan skrevs och barnen fnittrade mest hela vägen hem till Josse. Sen blev det fika och snack och vips så var vi ett barn mindre och de ett barn fler. Jag är så glad över att våra barn får och kan uppleva detta, sova över hos kompisar.
Livet är för kort för att inte slicka skålen
Sid har sedan länge visat att det är dags att sova men jag kan inte slita mig från Elementary. Bara ett avsnitt till, säger jag likt ett barn som ber om att få bli kastad i luften en gång till. Fast nu går det inte, Kärleken ska upp och jobba imorgon, sista veckan innan hans semester. Så jag gör som Sid och bäddar ner mig gott, bredvid en trött make och en varm liten pälsklädd älskling.
Livet är för kort för att inte slicka skålen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.