Julfilmer

Jag älskar julfilmer! De är förutsägbara, de är lite cheesy och de är töntiga men jag älskar dom! Haha
Nu har tv8 börjat med julfilm varje vardag kl21. Så underbart! Denna veckan har jag missat en, ska se om jag kan hitta den någon annanstans.

Vecka 46

Först ut på måndag är A Christmas Chrush som är en kanadensisk romantisk komedi om Addie. Addies högsta julönskan är att hennes granne ska bli kär i henne. Men man ska vara försiktig med vad man önskar sig, om man inte är tydlig nog så kan det vara så att det blir fel granne som förälskar sig…

På tisdag är det Every Other Holiday som handlar om en frånskild familj. Barnen är vana vid att fira alla högtider med en förälder i taget men detta året har barnen bara en önskan och det är att få fira julen tillsammans med båda föräldrarna. Hur ska detta gå?

Så på onsdag är det dags för Small Town Christmas och nu ska vi få följa med en ung författare som besöker staden som var inspiration till hennes bok. Medan hon är i denna lilla stad så tar hon upp kontakten med en gammal kärlek. Tillsammans hjälps de åt för att återupprätta stadens jultraditioner. Jag misstänker hög julkänsla.

On the Twelfth Day of Christmas visas på torsdag och handlar om Maggie vars gamla kärlek Mitch ska flytta tillbaka till stan. Tyvärr så har Mitch inställning till julen förändrats och Maggie beslutar sig för att få honom att uppleva magin med julen igen.

I Christmas Perfection får vi på fredag lära oss att perfektion inte alls är så himla roligt, som om vi inte redan visste det. Darcy visste dock inte detta utan hon jagar som en galning efter den perfekta julen vilket gör att hon hamnar i sin julby där det är jul varje dag och den är perfekt, varje dag. Är det så bra med perfektion?

Så vad tror ni? Kommer filmerna ge oss julkänsla eller kommer de bara vara cheesy och tramsiga? Tja förmodligen alltihopa säger jag. Kommer du titta? Jag kommer definitivt göra det!

14 kommentarer

 1. Åh jag är ju värsta Grinchen jag…Jag släpper inte in glögg, lussekatter, julfilmer med mera förrän TIDIGAST första advent. Sen åker allt ut på nyårsafton haha =)
  Men när det väl är dags så värmer julfilmerna det kalla julhjärtat.
  Stor kram och njut av din lördag.

  • Hahaha men Malin då! Jag börjar med julen i september varje år, då startar jag upp mitt julkonto på Instagram (@christmasbyemschen) och börjar lyssna på julmusik när jag är ensam.
   Sen smyger jag fram mer och mer jul men efter äldsta sonens födelsedag (30/10) så är det fritt fram. Eller ja nästan Kärleken vill inte att jag tar fram allt redan då men jag plockar fram julen mer då. Sen tar jag bort julen innan Kärlekens födelsedag (22/1) men när jag bodde själv så tog jag aldrig bort julen förrän siste januari. Jag älskar inte julen – jag knarkar den! haha

 2. Ojdå, har de redan börjat visa julfilmer på tv? Så tidigt. Men visst, de har ju plockat fram julsakerna i affärerna också.
  Jag tycker att julfilmer ofta är ganska cheesy, men visst är det mysigt samtidigt 😊

 3. Jag brukar inte titta så här tidigt men måste ju ändå erkänna att jag tittade på “the santa clause” i fredags. Jag tycker att de är trevliga att titta på och flera av dem du skrev om här har jag inte sett så får väl se om jag orkar se… sällan jag ser film på vardagskvällar.

 4. jag älskar också julfilmer, tycker det är så mysig feelings över alla amerikanska och ja fr övrigt då det är så mycket pynt och så.Såg en häromdagen, men minns ej namnet nu dock, den var i alla fall nyhet på Netflix

 5. så många julfilmer det har kommit ut. Tycker det är mysigt med julfilmer. Mina favoritfilmer under jul är ensam hemma 1-2. Jag älskar dem trots att jag har sett dem så många gånger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.