Julig VAB

Jaha så var det dags för VAB igen. Tån som han slog i och bröt nageln strular fortfarande och utöver detta så har han förhöjd temp och mår lite illa. Så idag har vi varit hemma.

Först låg vi i soffan och tittade på film. Har ni sett Yes-day? Affe vill nu att vi ska ha en Yes-day ehhh jag vet inte riktigt om jag vill låta honom få det.

Efter två filmer så ville han pyssla lite. Så då var det bara att dra fram pysselgrejorna. Det började med att han ville testa måla med ett sugrör och slutade med att han målade en tavla. Älskar att han vill pyssla!

Mina alster som jag inte är jättenöjd med. Mina händer skakar så hemskt idag. Försökte skriva God Jul men det såg inte klokt ut. Stjärnan hittade jag hos bla Hanna och den skulle vara så lätt att göra. Nej det var den inte. Men jag ska göra ett nytt försök, någon dag.

Igår gjorde jag risgrynsgröt till middag. Becks med sambo kom och åt med oss. Vi fick röja vinden för att få ner alla julsakerna och vinterkläder. Så då passade vi på att skänka ”lite” leksaker till Becks med sambo. De har fyra barn och de två minsta kan nog bli glada för sakerna iaf.

Jag älskar att ha familjen hos mig, att ha syskonbarn och syskonbarn här. Att få rå om min storfamilj. Tyvärr så tycker inte min kropp att det är lika bra. Social bakfylla har jag fått höra att det heter. Så ja det var tur i oturen att det blev VAB.

Det blir mer och mer juligt här hemma. Jag har två små granar som ska sättas på plats i krukor där ute men det får ni se en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.