Kräftor och räkor

I fredags när vi hade kidnappat Becks så planerade vi en kräftskiva, ingen stor kräftskiva utan bara massa gott att äta. Becks man äter inte räkor eller kräftor och min man tål ju inte det så han äter bara lite. Men jag och Becks nomnomnom vi äter!

Jag for runt i nästan varenda mataffär i Höör och fasade för att jag inte skulle få tag i några kräftor. Men Citygross kan man lita på! Gud så gott det var med kräftor! Becks älskar ju även räkor så hon hade med sig ett kilo räkor. Jag tycker inte att man kan ha kräftskiva utan att ha västerbottenostpaj så det hade jag fixat (ja jag köpte pajer!). Jo förresten man kan ha kräftskiva utan västerbottenostpaj men då måste man ha kronärtsskocka, herregud så gott det är.

Jag tror att mannen min kanske åt en eller två kräftor, Lias åt kanske en räka möjligen två. Så ja jag och Becks delade på detta ljuvliga fat men läckerheter från havet. Behöver jag säga att jag hade världens foodbaby? Haha Några av er kanske så den på Instagram i lördags? Som vi åt, ja vi åt inte upp allt tror att vi kanske fick kasta fem räkor.

En trevlig kräftskiva som avslutades lite Singstar haha. Vi har fastnat för Singstar, igen. I lördags sjöng även våra kära makar så alla var med och hade kul.

Tänk vilken tur att vi kidnappade Becks i fredags så vi kom på denna lysande idé med kräftor och räkor!

10 kommentarer

 1. ÄLSKAR skaldjur och det går ju inte att sluta äta kräftor om det finns kvar! 😀
  Men kronärtskocka – utveckla gärna! Hur? Har aldrig kokat själv, men är sååå sugen på att testa det.
  Och ja, klart att man kan köpa färdig paj!

  • Visst är det helt omöjligt att sluta äta kräftor när det finns fler kvar. hahaha

   Jag har ingen aning om hur man göra. Syrran brukar har det när vi har kräftskiva hos henne och det är SÅ gott! Ska se om jag kan få syrran att svara dig. 🙂

   Ja visst kan man det, det gick iaf ner och vi tyckte dom var goda. 😉

  • Kräftor är ju så gott! 🙂 Räkor också men kräftor är godare.
   Jag blir imponerad av alla som är vegetarianer och veganer, det hade jag aldrig fixat för det finns alldeles för mycket som jag tycker är gott.

 2. Jag äter inte kräftor men jag tycker om västerbottenpaj ? men det är ju ändå en kul grej med kräftskiva ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.