Söndagmorgon

Söndagmorgon och jag vaknar halv sju. Alltså halv sju när jag skulle kunna ha sovmorgon! Vad händer med mig? Nåja jag har ju alltid sagt att jag önskar att jag vore en morgonmänniska och det är kanske det jag är påväg att bli.

Söndagmorgon och det var bara 2 grader ute. Kröp upp i soffan med dagens första kopp kaffe. Inte ens Nyhetsmorgon hade börjat ännu. Så det blev att flippa runt lite tills jag hittade Livräddarna på Bondi beach, funkar att slötitta på. Tiden är ju här nu när det är mysigt med tända ljus även på morgonen.

Var är Diego?

Hundarna är så klart lyckliga när någon av oss vaknar tidigt. Sid intog som vanligt platsen på en fårfäll, det är det skönaste som finns enligt honom. Men Diego är ju tja som han är dvs han är högen längst ner i fotot. Hahaha
Här hemma hos oss går det inte att slänga sig ner i soffan bland kuddar och filtar utan först måste man kontrollera så att inte Diego har byggt en koja. Han är så knäpp den hunden.

Söndagmorgon och hela dagen ligger framför oss. Vad ska ni hitta på idag? Jag funderar på om jag kan locka ut familjen på en promenad idag. Kanske åka till Rövarkulan med picknick. Det är kallt men soligt så det kanske blir en härligt solig söndag!

6 kommentarer

  1. Jag vaknade också för tidigt för att det är söndag. Jag kunde gott och väl sovit längre än till 7:30. Hoppas du får en bra söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.