Made by Marys gröna frukost

För ett tag sedan köpte jag Made by Marys gröna frukost, det är Marias första utgivna bok och redan när hon berättade om att hon skulle skriva en kokbok så sa jag – jag köper den! Helt rätt beslut av mig, kan jag säga!
Made by Marys Gröna frukost

Boken låg ett tag på utlämningsstället innan jag hämtade den och sen har den legat några dagar här hemma utan att jag har tittat i den. Jag ville nämligen att det skulle vara rätt tillfälle att läsa den. Ja jag läste den, läste recepten och alla Marias ord i boken. Jag ser på Maria som en vän, även om vi inte har jättekontakt så har det varit en hel del prat på FB-chatten. Jag jublade när Maria och Magnus litade tillräckligt på att universum skulle leverera så de sålde sin lägenhet och väntade på det rätta huset på landet. Det kom och det kom med råge! Maria var med mig när jag funderade på vigselring för två år sedan, via FB-chatten. Maria har också varit med och stöttat mig när jag har behövt stötta och jag har funnits där för Maria när hon har behövt min hjälp. Vänskap kommer i olika former och all vänskap är vacker.
Made by Marys Gröna frukost

Jag vet inte vilket som är bäst i boken, recepten eller bilderna. Maria är verkligen fantastiskt duktig och hon har slitit för att komma dit hon är idag, en sann entreprenör. Maria är en förespråkare av hållbarhet, allt vi gör ska vara av hållbarhet. Vi har pratat en hel del om shopping, Maria och jag. Vi är inte så lika där, jag gillar att shoppa och tycker att det är roligt oavsett om det är shopping till mig eller om jag följer med någon annan som ska shoppa. För Maria är shopping ett onödigt ont, iaf om vi pratar kläder. Maria fick mig att se den där dokumentären The True Cost och även The Cowspiracy (båda finns på Netflix) och efter det så började jag se annorlunda på min shopping och på maten jag handlar.
Att Maria även har haft med ett reportage i Hemma med Ernst gör mig nästan lite starstrucked på henne. haha Nä men skämt å sido så tycker jag det visar på vilken kvalité Maria har på sitt arbete, hon ställer inte bara kraven på sig själv utan hon ställer även krav på de hon väljer att arbeta tillsammans med. Maria är en av de som har lärt mig att inte sälja mig bara för att få in pengar. Där av att inte bloggportalen har några samarbetspartner just nu, jag vägrar låta det finnas reklam på bloggportalen som inte är i linje med byEmschens tanke. Pengar må vara viktigt men pengar är långt ifrån allt och med tanke på att Kärleken driver byEmschen vid sidan av sitt jobb så är inte företaget på något sätt hans huvudsakliga inkomst utan mer som en fritidssysselsättning för honom.
Made by Marys Gröna frukost

Jag tycker att ni alla ska köpa Made by Marys Gröna Frukost, ni kommer vilja gå upp en timme extra bara för att börja med underbara frukostar. Jag vet att jag vill det och jag är verkligen ingen frukostmänniska eftersom frukost ska infalla på morgonen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.