När min man kom hem

När min man kom hem idag så hade han med sig en bukett blommor. När min man kom hem När min man kom hem När min man kom hem När min man kom hem När min man kom hem

Han hade skickat ett sms om att han skulle jobba över så jag väntade inte hem honom när jag hörde bilen. Så stod han där med en bukett i handen och log. Det trodde du inte va, sa han. Och nej det trodde jag inte. Jag trodde inte att han hade lurat mig och jag trodde inte att han skulle komma hem med en bukett när han skulle jobba till sex.
När min man kom hem När min man kom hem

Varför han kom hem med blommor idag? Jo för att idag är det 2 år sedan vi sa ja till varandra.
Buketten är rosa, precis som jag gillar. I buketten finns även hortensia och det var vad jag hade som brudbukett. Tänk vad han kan, min man.
Blomsterverkstan vet de minsann också vad jag vill ha, tur att tjejerna inte bara är duktiga utan även känner mig. haha
När min man kom hem

Det går inte en enda dag utan att jag tittar på något av de vackra fotona som Angela tog på vår dag. Jag är tacksam för att vi har ordentliga foto att titta på. Barnen minns mest att vi lurade mormor & morfar som inget visste om bröllopet. Det blev ett bröllop på precis det viset jag ville, på precis det ställe där jag 17 år tidigare hade sagt här ska jag gifta mig. Vårt bröllop, vår bröllopsdag, vårt minne!
Herr och fru Nihlén

Jag älskar dig Andreas!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.