När jag kommer hem

När jag kommer hem så åker oftast både kläder och smycke av direkt. En mysig trikåklänning eller en tunika brukar få vara min typ av myskläder så här på sommaren och är det för varmt så kan det lätt bli att jag springer runt i bara underkläderna, störtskönt. Förr sov jag alltid med smyckena på men sedan jag började svullna mer och mer så har jag lärt mig att ta av mig smyckena eftersom jag mer än en gång vaknat med värk i fingrarna av att ringarna sitter för hårt. Jag vill aldrig hamna i den situationen att mina ringar måste klippas av. Jag hade inte kunnat förlåta mig själv om min vigselring eller farmorsring hade klippts sönder.
När jag kommer hem När jag kommer hem

Jag har en grej med mina ringar, jag bär farmors vigselring mellan min förlovningsring och min vigselring och precis på samma sätt måste jag lägga ringarna när jag tar av mig dom. Jag har inga dyra smycke, om man räknar i pengar men nästan alla mina smycke betyder något för mig. Klockan har jag fått av en vän, ringarna utöver förlovnings- och vigselringarna betyder något men allra viktigast är mina armband. Jag gillar inte Wish eller jag gillar inte att man kan köpa saker så billigt för det betyder bara att någon annan har fått jobba för en skitsumma men så fann jag det där armbandet som jag bara inte kunde låta bli. Ett armband med The Serenity pray, jag kunde inte låta bli det. Det är ingen kvalité på det, någon stackare har fått jobba under fruktansvärda förhållande och någon äcklig snubbe blir rik på mitt köp men jag kunde bara inte låta bli det. Jag fullständigt älskar det! The Serenity pray är ju “min bön”, mitt mantra. Jag älskar just den där början. När jag kommer hem

Nu bär jag den på båda mina armar, tatuering på den vänstra och armband på den högra. Den bönen ger mig styrka, den ger mig sinnesro och den skänker mig tilltro. Jag kan mycket väl förstå att den har blivit ett viktigt redskap för alla alkoholister som kämpar för att hålla sig nyktra. Prova att mantra den nästa gång du känner att du är i en jobbig situation så ska du få se vilken styrka som sitter i de där orden.När jag kommer hem
En annan sak jag nästan alltid gör när jag kommer hem och det är kväll är att redigera foto. Jag fotar mycket nu om än bara för att hålla mina kunskaper vid liv. Kameran är alltid i väskan och jag har nästan alltid min fasta 50 mm objektiv på. Jag behöver ett uppdrag, något att givet att fotografera. Innan idag läste jag igenom vad Angela gav mig i läxa när hon gav sig den på att jag skulle förstå hur jag fick fram fotona jag ville ha. Det var kul och jag minns hur givande det var att lära mig, att producera något och tolka det på mitt sätt. Så jag försöker hitta på “läxor” till mig själv för att fortsätta utvecklas. Jag fotografera barnen, blommor, blommor, blommor och lite blommor till. Jag måste lära mig att fotografera något annat, jag borde lära mig att fotografera produkter bättre och mig själv. Det finns en stor risk för att jag kommer köra med mycket picknick med pojkarna nu och bära med mig både kamera, stativ och fjärrkontroll. Det är kul att utvecklas och det är direkt farligt att inte utvecklas. Jag vet inte var jag vill komma med mitt fotograferande men jag vet att jag inte vill stå stilla iaf.

Sen vill jag också påpeka att det är ICKE jag som finns på Blocket som bröllopsfotograf. Jag har fått några kommentarer om att de tror att det är jag som finns med en annons där men något så osmakligt skulle jag aldrig göra. Vill man bli fotograferad av mig så får man kontakta mig och inte leta på Blocket. Blocket är fantastiskt för mycket men jag tycker inte att man letar efter hantverkare, revisorer eller fotografer på Blocket. Om någon ska renovera hemma hos dig, i ditt hem där du har din trygghet så vill du ha någon på referens. Om man ska ha någon som sköter om ens ekonomi så vill man ha någon på referens så man vet att man får en som faktiskt vet vad hen snackar om och sysslar med. Jag tycker att det är precis samma sak med en fotograf, man vill ha en som man vet att andra varit nöjda med. Jag säger inte att alla som har annonser på Blocket inte är okej, jag säger inte att de inte är bra. Jag säger bara att det är inte jag som är Emma som fotar bröllop och familjer på Blocket. Jag vill bara göra det klart att om ni anlitat en Emma via Blocket så är det inte jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.