Man kan inte kidnappa en frivillig

Man kan inte kidnappa en frivillig och frivillig det var hon verkligen!

Hon visste att middag och vin (i massor) skulle ingå men vad hon inte var beredd på var att hon skulle få en dos av min bästa medicin. Japp jag sa till henne att ta med sig kameran och sen körde jag raka vägen ut till skogen när jag hade hämtat henne.

Ni vet hur det är när man är småbarnsförälder som jobbar heltid, man måste komma ifrån ibland och bara få vara sig själv. En stund att inte vara mamma eller fru utan bara sig själv. Tyvärr så kunde jag inte ta med henne på spa eller en solresa men hon fick ändå en bra dag.

Hon gick all-in i skogen, tvekade inte på att lägga sig ner och ta foto. Jag önskar att jag kunde visa hennes foto eller iaf länka till en sida där hon lagt upp fotona men det kan jag tyvärr inte. Kul hade vi iaf!

Affe var också med och han älskade också fotorundan. Han lånade min kamera och tog några foto på mig, han har dock lite kvar att lära känner jag.

Än är det inte riktigt höst i skogen, ser framemot att åka ut där igen när löven är orangea och bruna. Jag och Becks har redan planer för att ta höstfoto och ja hennes brudklänning får nog vara med och leka då också. Haha

Han är den perfekta fotomodellen och fotoassistenten, han är med på allt och tvekar aldrig. Så ja han är lika knasig som mig.

Efter fotorundan så åkte vi hem, drack lite kaffe och snackade lite. Sen åkte vi till systembolaget och köpte massa vin. Sen åkte vi hem och drack vin, ja vi åt lite också förstås.

När vi var mätta efter allt-i-en-panna middagen så drack vi lite vin till och sen fattade vi mickarna. Ja vi tog fram mitt PS2 och sjöng hela natten lång. Så himla kul! Varför gör jag inte det oftare? Ja det lät kanske inte så bra för jag har ju inte sjungit på väldigt länge men kul hade vi iaf. Och jag spöade Becks! Moahaha

Perspektiv i skogen

Vi hade också tid att leka lite med Becks kamera, ja hon har en Canon men jag gillar henne ändå. höhö.
I skogen pratade jag om hur mycket jag gillar min lilla kamera eftersom den har WiFi så jag kan få fotona direkt in i telefonen. Becks har också den funktionen på sin kamera men hon hade inte förstått funktionen. Så vi tog hjälp av IT-avdelningen aka min käre make. Så nu kan Becks också få fotona rakt in i telefonen.

Ja jag tror nog att Becks fick en härlig fredagskväll. Tre flaskor vin och över 12 timmar senare blev hon hemkörd av sin morbror. Innan hon hade åkt hem så hade vi dock planerat vår kräftskiva.

Nä man kan inte kidnappa en frivillig och Becks var verkligen frivillig! Hon har precis börjat nytt jobb, hon gick från att arbeta några timmar varje vecka till att jobba heltid. Det kan trötta ut vilket person som helst och dessutom är hon mamma till världens sötaste lilla 2,5-åring men också världens med pratglada och nyfikna 2,5-åring. Man behöver få lov att bara sitta ner och bli serverad vin och god mat.

En härlig fredagskväll helt enkelt!

12 kommentarer

 1. Bilderna ska jag ordna med! Tyvärr har jag ingenstans att lägga upp dom. Mer än Facebook och Instagram. Jag hade en gång i tiden en blogg men sen tog livet över och jag hade aldrig tid för den så den försvann. Jag har aldrig tid med något mer än jobb, alla måsten och just det, sova lite också. Trots en jobbig förkylning så var det en underbar dag! Och när jag är frisk, är det jag som spöar dig på Singstar ?

 2. Mig hade du också fått kidnappa med det upplägget!
  Är lite avundsjuk på er som ser massa lämpliga fotoobjekt var ni än går! Själv får jag liksom prestationsångest, ser inget & tar typ inga bilder!

  • Hahaha jag är alltså kidnappnings mästare.
   Det finns överallt, i stan, vid havet, i skogen ja överallt. Du behöver bara titta på miljön och inte tänka på fotot som det ska bli.

 3. jag har en canon men även en nikon så ja är sådär tudelad då, haha. Så kul med en kompis som gärna ställer upp att fotograferas, har ingen sådan, men förvisso frågar jag snällt så kanske

  Fina bilder

  • Haha din stackare äger du en Canon
   Det är ett gammalt internskämt i familjen, Canon och Nikon är två riktigt bra kameror men berätta inte för någon att jag har sagt det. hahaha

   Jag har väldigt sällan problem med att få någon att ställa upp som fotomodell men det är inte alla som går med på mina tokigheter.

   Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.