Måndag och mitt huvud är så tungt

Det är som i sången, måndag och mitt huvud är så tungt. Tror det är den nya medicinen som gör att jag inte mår bra. Hela morgonen och förmiddagen var jag illamående, kunde inte äta frukost men kunde dock dricka te och kaffe. När jag kom hem från jobbet så var jag så trött. Tvingade mig själv att äta mat, riktig mat och inte någon snabblösning. Sen sov jag, jag sov nog i två timmar.

Båda pojkarna har aktiviteter på måndagar och en gång i månaden så har Kärleken övning med brandkåren på måndagen, givetvis var det idag. Så det var bara att masa mig upp ur soffan och köra på aktiviteter. Självklart har de inte aktiviteterna samtidigt, så enkelt kan vi inte ha det. haha
Jag och Vicce gick en runda medan vi väntade på att hans aktivitet skulle börja. Vi fick en möjlighet att prata om lite allvarliga saker och det behövs särskilt med en tänkare som honom. Jag behövde promenaden, den friska luften.

Väl hemma igen så kom huvudvärken som en slägga i huvudet, funderar på om det inte är migrän på väg. Jag är så innerligt trött på att alltid ha ont någonstans, att inte längre kunna vara på topp någon gång. Som om inte det är tillräckligt att leva med fibromyalgi och MS så har jag ju även psoriasis och migrän, ja och en hel massa allergier. Varför skulle jag få så himla mycket? Ja just nu så är jag lite uppgiven över mitt mående.

Men det är måndag och mitt huvud är så tungt så nu tackar jag för mig och går till sängs. Kärleken är ju ändå inte hemma, det kom ett larm några minuter efter han kom hem från övningen. Att han orkar, jag kan inte ta mig igenom en hel arbetsdag och han har två jobb. Heder till alla som orkar med det!

10 kommentarer

  1. Förra veckan hade både jag och en till kraftig huvudvärk, jag hade migränliknande att jag nästan kräktes av huvudvärkne. Hoppas att nattens sömn gör dig piggare

    • Tröttheten går inte över, den är pga MS:en så den får jag leva med. Illamåendet tror jag är pga medicinen, hoppas verkligen att det går över.

    • Ja det är jättejobbigt, huvudvärk är jag van vid att gå med men inte illamående.
      Det var skönt att komma ut, när jag väl var ute alltså. haha

  2. Vad skönt ändå med en promenad. Och mysigt att få umgås lite med barnen ändå. Men känner igen de när man är så trött då vill man bara sova. Hoppas huvudvärken är borta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.