Måndagen är här igen

Måndagen är här igen och vädret matchar mitt humör. Måndagen är här igen

Jag är ingen frukostmänniska, jag har svårt för att äta direkt när jag stigit upp, så jag har börjat vänta med frukosten tills jag är hemma igen från skola. Det är iofs inte bästa lösningen för morgonhumöret blir ju inte direkt bättre för att jag inte äter men jag mår bättre under dagen om jag får äta frukosten i lugn och ro. Får ta tiden på mig att tugga kokosflingorna ordentligt, jag gillar hur det låter när man tuggar på kokos. Att dricka lite kaffe, läsa lite bloggar, knapra på kokos och luta mig tillbaka för att jobba med en tanke som dyker upp. Hur är ni som frukostmänniskor? Är ni som min far, äter frukost direkt han stiger upp och typ alltid samma frukost? Är ni som många av min kollegor var, äter inte frukost förrän ni är på jobbet? Eller är ni kanske som Pia och Dennis och äter långfrukost och läser tidningen? Hur äter du frukost och vad äter du? Jag tittar i kylskåpet ungefär 10 000 gånger innan jag kan bestämma mig för vad jag ska ha, nu är det majskakorna som gäller.

Jag tänkte jag skulle visa min nya blus, jag har länge velat ha en blus men har bara hittat fel på alla som jag har hittat. I onsdags hittade jag dock en prickig liten skapelse som fick godkänt på alla plan. Den funkar lika väl till jeans som till en snygg kjol. Perfekt basplagg att ha i garderoben.

Måndagen är här igen

Ja fotot är som ni ser resultatet av att jag inte orkade ta fram stativ och fjärrkontroll… Hahaha Ja jag bjussar på en tuttbild men de är ju iaf draperade med en vacker blus. Ska ta en bättre bild till er så ni får se hur den ser ut.
Jag valde att ta blusen i en storlek större just för jag vill att den ska ha ett snyggt fall och vara lika bekväm som en t-shirt. Livet är alldeles för kort för obekväma kläder!
Måndagen är här igen

Ja och jag har hittat ett snyggt armband som inte täcker min tatuering, det är materiell lycka! Jag tittar så ofta på mina tatueringar men framförallt denna, den fick en större betydelse för mig än vad jag hade räknat med.

Nu ska jag svälja det sista kaffet, skicka lite jobbansökningar, försöka bearbeta de där tankarna som inte vill släppa och sen börja läsa den där boken som legat vid sängen så länge. Hm ja just det ja jag skulle ju baka bröd också.

Men allra först – jag Sid som har fått en förkärlek för Alfreds rosa gympaskor och mina orangea gympaskor. Kan det vara att han också vill ha skor? hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.