Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj i mitt vardagsrum fick jag min önskan uppfylld. Sedan jag såg den första syrenen utslagen har jag önskat mig en härlig bukett av syrén. Sedan trillade jag över ett av mina foto från ifjor och längtan efter lupiner kickade in. När familjen firade mig gav syster mig en bukett liljekonvaljer från sin trädgård och doften som spred sig i vårt vardagsrum var ljuvlig.

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

Jag har tittat efter lupiner men inte funnit några. På mina syrénställen har det bara varit små nätta blomklasar. Inte ens liljekonvaljerna har jag sett som vanligt. Jag tror att den där sista frostknäppen som kom i början av maj fördärvade en del.

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

På kvällspromenaden föll lyckan över mig. På samma lilla stig fann jag inte bara syrener utan även liljekonvaljer och jag log från öra till öra. Jag sa till mig själv nu är det bara lupiner som fattas! Jag tappade nog hakan när jag kom av min lilla stig och fann hela vägrenen full av lupiner, rosa lupiner dessutom!

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

Det är ett bevis på att lagen om attraktion verkligen fungerar! Jag fick en underbar bukett av just de blommorna som jag önskat mig ett bra tag nu. Dessutom så har jag länge velat göra en bukett där jag använder min vackra blomarrangerare i glas (jag vet inte vad det heter men det är en glasboll med hål i som man kan placera blommor i så de ser ut att stå av sig själv typ Oasis men i glas). Idag fick jag alltså både min önskan om buketten uppfylld och min önskan om att använda min blomarrangerare. Så våga lita på universum!

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj i mitt vardagsrum går jag runt med en lycklig själ. Tänk vad lite blommor kan göra!

Med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj

Så nu läser jag i om och om igen i Allt om Trädgård, Nybörjar-special och drömmer om en trädgård prunkande rabatter och gröna gräsmattor. En dröm med doft av syrén, lupiner och liljekonvalj!

4 kommentarer

  1. Ja jag är väldigt nöjd med den! 🙂
    När jag väl hittade liljekonvaljer så var de stora och kraftiga men bladen växte över alla blommorna.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.